Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nem eszem sokat, mégsem...

Nem eszem sokat, mégsem fogyok és nagy a hasam, miért?

Figyelt kérdés
Nem mozdul a súlyom akárhogy csinálom. A hasam viszont nagyon nagy és kemény. 37 éves vagyok, 125 kg.
tegnapelőtt 14:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%

“Nem eszem sokat”

Az mit jelent? Számolsz kalóriát? “Kevés evéssel” is be lehet vinni 4000 kalóriát, és “sok” kajával is tudsz deficitben lenni. Nem csak az számít hogy mennyit eszel hanem hogy mit

tegnapelőtt 14:18
 2/15 anonim ***** válasza:
74%
Elsőnek igaza van. Minden a kalória beviteltől függ. Ha tudok egyet tanácsolni, töltsd le a Yazio nevű alkalmazást, nekem sokat segített. Segít kiszámolni napi mennyi kalóriát vigyél be azért, hogy fogyj, tudod jegyzetelni, hogy mit ettél, mennyit. Én hizni szerettem volna, és sikerült is ezzel pár kilót felszednem🙂
tegnapelőtt 14:30
 3/15 anonim ***** válasza:
60%

Leírnád, hogy egy nap mit eszel és mennyit?

Például a tegnapi napodat?

tegnapelőtt 14:31
 4/15 anonim ***** válasza:
77%

Hát pedig 125 kiló, az nem kevés ételtől lesz az ember...

A hasad valószínűleg azért nagy és kemény, mert sok zsigeri zsír halmozódott fel ott, ami egyébként kiemelten veszélyes az egészség szempontjából.

Próbáld meg egy hétig mindenféle csalás meg szépítgetés nélkül felirni, grammra pontosan, hogy mit eszel ÉS iszol! Ha p. 2 kockacukrot teszel a kávéba, vagy iszol egy pohár gyümölcslevet, azt is! És (egyelőre) úgy egyél, ahogy mindig is szoktál.

Aztán számold össze, hogy ez hány kalória - a legjobb, ha a 7 napból számolsz egy napi átlagot. No, annyit eszel átlagban naponta...

Férfi vagy vagy nő? Hány cm? Sportolsz? Mit dolgozol?

Férfiként 2500, nőként 2300 kalóriával kb. már elkezdenél fogyni ekkora súllyal...

tegnapelőtt 14:31
 5/15 A kérdező kommentje:

3 marék sült krumpli

200 g cottage cheese

1 kávé édesítővel, tejporral

6 dl szörp

tegnapelőtt 18:22
 6/15 anonim ***** válasza:
63%
Hát ettől gatyább étrendet alig ha lehet készîteni
tegnapelőtt 18:24
 7/15 anonim ***** válasza:
75%
Amíg fogalmad nincs a kalóriaszámolásról és a táplálkozás alapjairól, addig mi a kérdés?
tegnapelőtt 19:32
 8/15 A kérdező kommentje:
Az, hogy minek kommentelsz feleslegesen.
tegnapelőtt 19:44
 9/15 anonim ***** válasza:
48%
125 kilós disznóként miért szorítod ki a világból egyedül két normális ember helyét?
tegnapelőtt 19:51
 10/15 A kérdező kommentje:
Megcsillogtattad az intelligenciád is? 😁
tegnapelőtt 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!