Menstruáció kimaradás után ovu teszt pozitív?
Sziasztok!
Jelenleg a ciklus 42.napján tartok.
A menstruációm 15 napja késik.
Miután észrevettem,hogy 1 napja késik csináltam teszteket,2 napig pozitív lett,majd negatívak követték sajnos. Elkönyveltem kémiai terhességnek,vártam,hogy a mentruációm megjöjjön. Azóta sem jött sajnos,a hcg teszt továbbra is negatív.
Viszont 4 napja nagyon erős bal oldali petefészek szúrkálást,fájdalmat éreztem,ami kihatott a lábamba. Tervben van menni orvoshoz,de csak szerdán rendel a héten. Párom sürgősségire szeretett volna elvinni,de nem tartom olyan erős fájdalomnak,hogy ezmiatt ott töltsem a napom,illetve mások komolyabb baja miatt a sort sem szeretném feltartani.
Amit furcsálok viszont,hogy a telefonos applikációm jelzett,hogy holnap ovulálnék a kiszámolt adatok alapján. Ma reggel csináltam kiváncsiságból egy LH-tesztet (ovulációs) és pozitív lett.
Na most ez kicsit összezavart,hogy is lehetséges.
Tanácsot szeretnék kérni. Vajon csak ovuláció fájdalmam van jelenleg? De akkor miért volt a hcg teszt pozitiv? Es miert nem vereztem,ha nincs baba? Normális ez?
Szerda messze van és addig nem szeretnék ezen kattogni.
Köszi a válaszokat!
(Nem,nem vagyok gyerek,se hülye,mielőtt írná valaki. Csak össze vagyok zavarodva!)
Ez a doki szerintem a piacon vette a diplomát. 7mm-es,ennyit mondott,ezt is inkább az asszisztensnek. A leletet megnézve sem lettem okosabb.
Holnap hívok egy magán nődokit. Hála istennek én megengedhetem,hogy kifizetem,de szomorú,hogy ilyen orvosok vannak,mint ez,aki vizsgált. Szomorú ez az eü. :(
Ha megvolt a magán nődoki,és mondott bármit,ami érdemleges,akkor mindenképp leírom ide,hátha valakinek ezzel segítek,ha hasonló helyzetbe kerül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!