Lehetséges hogy a lányomnak is pont ugyanakkor jön meg az első vérzése, mint nekem anno?
Figyelt kérdés
14 éves múltam 10 nappal, mikor megjött. Ő most 14+3. Csak úgy eszembe jutott most a 14. szülinapja környékén, hogy hátha így lesz...
Vagy az csak egy véletlen egybeesés lenne? Anyukámnis 14 volt anno, mikor megjött neki....
tegnap 06:46
1/10 anonim válasza:
A nagynak kb akkor jött meg, mint nekem is, a kisebbiknek meg egy évvel korábban, de ő mindig is nagyobb, érettebb volt a tesóinál.
2/10 anonim válasza:
Lehet, de változó. Anyukám pl. 13 éves volt, a mamám 14, nekem már 12 évesen megjött, a dédimnek is. Érettség és (szerintem) táplálkozás kérdése is. Én és a dédim imádtuk a friss tejet, tejfölt, a mamám és anyukám kb. sosem ettek. Lehet, ezzel is összefügg, hogy a tejben lehet olyan anyag, ami gyorsítja a nemi érést.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi.
Itt most arra lennék kíváncsi, hogy lehetséges-e, hogy 14 évesen és 10 naposan jön meg neki. Tehát nem az, h 14 évesen, ami nyilvánvaló, mert már elmúlt 14, tehát vagy 14 lesz, vagy 15. Hanem, hogy naora pontosan?!
tegnap 11:25
4/10 A kérdező kommentje:
Napra
tegnap 11:26
5/10 anonim válasza:
Kit érdekel, hogy 14 éves 10 naposan jön-e meg neki??? Te tényleg ezen kattogsz? Pf.
6/10 anonim válasza:
Jézus isten. Legalább baromságokat ne írnátok ezen az oldalon. A tejnek semmi köze nem lesz ahhoz hogy mikor leszel nemi érett. Az meg hogy a gyerekednek mikor fog megjönni nem mindegy? Úgy teszel mint ha ez olyan nagyon életbevágóan fontos dolog lenne hogy neki is akkor jöjjön meg. Kit érdekel de most komolyan? 🙄🙄
7/10 A kérdező kommentje:
Honnan a faxomból vettétek utolsók, hogy számít vmit, meg hogy ezen kattogok. Jesszus. Egy egyszerű kérdés volt.
tegnap 17:18
8/10 anonim válasza:
Anyukádnak is 14 éves és 10 napos korban jött meg?
9/10 Mildred válasza:
Hát én imádtam a tejet, mindennap ittam. 14 -et töltöttem volna be áprilisban,de január 1-én megjött , anyának is 14 évesen volt , húgomnak 16 évesen , kisebb húgomnak pedig 14 évesen szintén.
10/10 A kérdező kommentje:
Akkor majd meglátjuk. Még 6 nap.
ma 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!