Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hosszan tartó köhögésnél...

Hosszan tartó köhögésnél szoktam néha érezni, mintha valami cseppenne ott lent, de nem hagy nyomot és szaga sincs. Ettől függetlenül lehet vizeletcsepegés?

Figyelt kérdés

Ha tüsszögök vagy csak enyhén köhögök, akkor nem fordul elő, de amikor huzamosan és erősen köhögök (általában megfázáskor, szóval annyira nem gyakran), akkor néha előfordul.

Lehet, hogy csak úgy érzem, mintha jönne valami, de mégsem jön ki semmi? Vagy ha tényleg vizelet cseppent, elképzelhető, hogy nincs nyoma a bugyin és szaga? Hüvelyváladék cseppenésére gondoltam még, de azt viszont lehetne látni utána, még jobban is mint a vizeletet.

Szóval nem tudom, pontosan mi ez. Egyébként 40 alatti vagyok.

tegnap 16:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Intimtornázz egy kicsit
tegnap 17:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt itthon is tudok egyedül, vagy szakember kell hozzá?
tegnap 17:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Otthon is tudsz, ha megszerzed a könyvet vagy valahova online tanfolyamra előfizetsz. Sajnos nehéz lekalózkodni a netről, szinte minden használható infó erről fizetős. Pedig nagyon fontos lenne tudnia ezt sok nőnek.
tegnap 18:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Stressz inkontinencia a neve.
tegnap 22:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Akinek stressz inkontinenciája van, annak mennyire látszik köhögés után a vizelet a bugyiban, és ha közel hajol hozzá, mennyire érezni a szagát?
ma 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!