Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Létezik sperma allergia? Előf...

Létezik sperma allergia? Előfordulhat hogy két ember kémiailag nem passzol és ez gondot okoz?

Figyelt kérdés

Évekkel ezelőtt kezdődött hogy elkezdtem együttlét utáni napon rossz szagot érezni odalenn. olyan halszag szerűt.Nem múlt napok után sem egyre erősebb lett.Orvoshoz mentem ,kaptam kupot de nem sokáig hatott és újra jelentkezett. Mikor már többször volt tenyésztésre vettek mintát ,ami negatív lett. Férjem urológusnál járt . O is rendben volt. Az orvosom arra jutott a spirál tarthat fenn fertőzést. És valóban mikor levette és nem volt fenn akkor nem is volt gond.Kesobb rakott fel másik fajtát. Egy év múlva újra indult.

Így évente kétszer egy patikában kikevert kupot kellett használjak ami jó volt.

Eltelt sok idő , pár hónapja szültem ,tehát már nincs fenn megint jó ideje spirál.

De most újra előjött.

És úgy hogy együttlét utáni reggel éreztem hogy nagyon rossz szagú vagyok .Hiába fürdők ,intim zuhany ,nem múlik .

Férjem előtt sosem volt semmi ilyen gondom .ezért már az fordult meg a fejemben hogy allergia vagy inkább valami rossz reakció az O spermajara. Nagyon szomorú vagyok ,hogy újra elindult ez a gyötrelem,mert hiába mondja hogy érzi ugyan de nem zavarja, engem nagyon zavar.

tegnapelőtt 23:12
 1/10 anonim ***** válasza:
17%
hát ez undi.... van akinél ez vmi genetikai dolog.
tegnapelőtt 23:19
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Lehet hogy survivorship bias .
tegnapelőtt 23:22
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm,tudom hogy undi , rettenetes így élni elhiheted.:(

Nem tudom mihez kezdjek ,olyan kilátástalan.

tegnapelőtt 23:23
 4/10 A kérdező kommentje:
Bocsi de nem tudom eldönteni hogy szórakozol rajtam vagy ez valami létező dolog 😅
tegnapelőtt 23:24
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Tudod j0l te mert 0kos vagy .😅😅😅😅😅
tegnapelőtt 23:26
 6/10 anonim válasza:
Az orvosoddal már beszéltél a szag visszatéréséről? Hatha ő tud mondani valamit így hogy szülés után is jelen van a szag
tegnapelőtt 23:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Létezik ilyesmi allergia, de nem attól lesz bűzös a vaginád, hanem a bakteriális vaginózistól.

Szóval a két dolognak nem sok köze van egymáshoz

tegnapelőtt 23:46
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Nyomj bele egy flakon pur habot. Problem solved. Örökre.
tegnap 01:19
 9/10 anonim ***** válasza:
57%
Igen, ez létező probléma. Ha beírtad volna a google-ba, ki is adja, de az már melós lett volna, nem?
tegnap 18:38
 10/10 A kérdező kommentje:

Nem is értem miért írtam ide , itt nagy részt csak unatkozó emberek vannak.

Na mindegy. Bár ez úgy nézem egy kerdezo oldal. Tapasztalatok érdekeltek volna nem cikkek .

Beírtam de ott más tüneteket írt.

Másik válaszoló , bakteriális vaginozisra gondolnek én is de nem az. Hisz lett tenyésztés kérve ami teljesen rendben volt.

Hétfőn írok az orvosnak hogy írja ki újra a szokásos receptem.

tegnap 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!