Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Milyen érzés ha nem passzol a...

Milyen érzés ha nem passzol a kontaktlencse görbülete?

Figyelt kérdés

Pár évvel ezelott kitaláltam hogy lencsét szeretnék hordani.Kaptam is kéthetes próbalencsét/´johnson&johnson/,amivel nem is volt gond.Ezután rendeltem az orvosnál 3 hónapos lencséket/1dobozban két pár:Bausch&lomb-vagy mifene/.

Na ezt elég drágán kaptam,ahhoz képest meg pláne hogy nem is volt jó.Szúrta a szemem ,bármit is csináltam.Az a tippem hogy az orvos nem találta el a méretét,a görbületet.vagy akármit.Így hát tovább használtam a próbalencséket még legalább 1 évig.Semmilyen gond nem volt velük.

egy idő után már bolygatott a dolog hogy már nagyon öregek lehetnek,az interneten rendeltem csak úgy találomra J & J ACUVUE 2 nevű 2hetes lencséket.A 3 párt az orvos által adott lencsék kb. harmadáért vettem.Találomra választottam méretet.,amit talán el is találtam mert nincs gond/átmérő:14 mm,görbület:8,3/azt leszámítva hogy az 1. hétben sötétben a fényforrások korul tukrozodést láttam,de ezt most már nem is látom.Elmúlt.

Az lenne igazából a kérdésem,hogy mi lenne ha kipróbálnám a 8,7-es görbuletet.Mi lenne a változás abban az esetben ,ha ez esetleg már nagy lenne?Esetleg elcsúszna,vagy szúrná a szemem?

2009. jún. 8. 01:14
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!