Menstruáció kimaradás után ovu teszt pozitív?
Sziasztok!
Jelenleg a ciklus 42.napján tartok.
A menstruációm 15 napja késik.
Miután észrevettem,hogy 1 napja késik csináltam teszteket,2 napig pozitív lett,majd negatívak követték sajnos. Elkönyveltem kémiai terhességnek,vártam,hogy a mentruációm megjöjjön. Azóta sem jött sajnos,a hcg teszt továbbra is negatív.
Viszont 4 napja nagyon erős bal oldali petefészek szúrkálást,fájdalmat éreztem,ami kihatott a lábamba. Tervben van menni orvoshoz,de csak szerdán rendel a héten. Párom sürgősségire szeretett volna elvinni,de nem tartom olyan erős fájdalomnak,hogy ezmiatt ott töltsem a napom,illetve mások komolyabb baja miatt a sort sem szeretném feltartani.
Amit furcsálok viszont,hogy a telefonos applikációm jelzett,hogy holnap ovulálnék a kiszámolt adatok alapján. Ma reggel csináltam kiváncsiságból egy LH-tesztet (ovulációs) és pozitív lett.
Na most ez kicsit összezavart,hogy is lehetséges.
Tanácsot szeretnék kérni. Vajon csak ovuláció fájdalmam van jelenleg? De akkor miért volt a hcg teszt pozitiv? Es miert nem vereztem,ha nincs baba? Normális ez?
Szerda messze van és addig nem szeretnék ezen kattogni.
Köszi a válaszokat!
(Nem,nem vagyok gyerek,se hülye,mielőtt írná valaki. Csak össze vagyok zavarodva!)
Szia, nem csodálom, hogy összezavarodtál, én is azt tettem volna a helyedben. Sajnos csak ötleteim vannak, mert így látatlanban lehetetlen megmondani, mi történik.
Ha jól értem, augusztus 26. volt az utolsó menstruációd első napja, ugye? Mert ahhoz képest ma vagy a 42. napon.
Ha a menstruációd 15 napja késik, akkor gondolom 27 naposak kb. a ciklusaid, és szeptember 21-én kellett volna megjönnie. A terhességi teszt szeptember 21 körül volt pozitív 2 napig, és azóta negatív?
Matematikailag igazából úgy tűnik, hogy kimaradt a menstruációd és simán most ovulálsz, ez már a következő ciklus. Évente egyszer normális, ha teljesen kimarad a menstruáció, semmi gond.
Legyetek ma együtt, ha van hozzá kedvetek, mert nemsokára ovulálni fogsz az ovulációs teszt szerint, valószínűleg holnap. De csak ha elég jól érzed magad hozzá, és nem rosszabbodik a fájdalom.
Másrészt a lábfájdalom aggasztó, hogy kisugárzott, és furcsa, hogy a kémiai nem távozott menstruációval. Lehet, hogy véletlen, lehet, hogy nem. Szerdán mindenképpen nézzenek meg, miújság odabent. Milyen vastag a nyálkahártya, ott van még valami beágyazódva, csak még nem távozott, vagy nincs-e gyulladás pl. a petefészekben, mi a helyzet a tüszőkkel, éppen érnek, vagy lehet szerdán már azt fogja mutatni, hogy meg is repedtek, és már luteális szakaszban van, elmúlt az ovuláció.
Ami fontos: ha kávézacc barnázást tapasztalt, vagy nagyon fájna a lábad, ne várd meg a szerdát, azonnal sürgősségi. Nem tartod fel a sort, hidd el, az a dolguk, hogy segítsenek!
A kávézacc méhen kívüli terhességre utalna, de ott pont hogy erős pozitív terhességi teszt szokott lenni, így emiatt nem aggódnék, de azért, biztos ami biztos, felhívom rá a figyelmed.
Majd mesélj, mit látott! Újabb peteérés közeledik, vagy már utána is vagy, mi történik.
Remélem minden rendben lesz!
Helló! Mindent rendben talált az orvos,a tesztről mutattam képet. Azt mondta a halvány teszt nem pozitív,csak ha egyforma erősségű. A fájdalom szerinte nem nőgyógyászati eredetű.
Mivel pm beteg vagyok így endokrinológusommal egyeztettem,beutalt a Nőgyógyászati Centrumba. Utána tudunk meg többet. Ez a doki szerinte nem a legmegfelelőbb. Norcolut gyógyszert kell szednem napi 2 szemet 10 napig,hogy legyen vérzésem. Ennyi…. Nem lettem okosabb…
Sajnálom :(
És mit látott a nőgyógyász fizikailag az ultrahangon, érnek a tüszők, vagy már luteálisban vagy, peteérés után?
Remélem az endokrinológus segít. Én is pm beteg vagyok, úgy hallottam, már minden 10. nő az, vagy valami ilyesmi, szívás... De kibírjuk!
Milyen erősségű volt az ovulációs teszted? 15-20-25-30?
25-ös volt.
A Doki semmit sem mondott peteérésről,sőt igazából bármit kérdeztem elengedte a füle mellett. Annyit mondott,hogy ciszta,polip mióma nincs,nyálkahártya 7mm. Ide se megyek többet valószínüleg.
A pajzsmirigy betegség egy
alattomos dolog,és sokan lebecsülik,pedig sajnos mindenre kihatással van :(
De gáz doki... Remélem találsz jobb orvost!
Próbáld ki a 20-as tesztet, az a többségnek jó szokott lenni. 25-30-as tesztek kevesebb embernek szoktak működni.
A 7mm nyálkahártyát mondta, de a tüszőket nem? Mert nem mindegy, hogy most érnek, és jön az ovulációd, vagy más sárgatestet lát, már volt ovulációd, meg fog jönni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!