Ez mi okból lehet, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szóval kicsit több, mint 3 éve jött meg először és eddig minden hónapban kb pontosan jött meg, kivéve egy alkalmat, kb másfél éve amikor ilyen pecsételő vérzés szerűség volt. de utána minden okés lett. na jelenleg 10 napja késik, és semmi jele nincs. tegnap ráálltam a mérlegre, és elméletben 10 kilót fogytam a semmiből 1 hónap alatt. kinézetre ugyan úgy nézek ki, senki nem tett semmi megjegyzést. a fogyás okát nem is értem, mert csak arra figyeltem, hogy ne egyem meg a napi harmadik csokit is. ez persze csak pl de remélem azért érthető. pont ugyan úgy étkeztem, mint eddig iskola mellett. és már volt stresszesebb időszakom sokkal, szóval az nem lehet ok. sőt, egyáltalán nem is voltam stresszes mostanában, csak most ettől kezdek az lenni. lényeg, hogy nem értem a hirtelen fogyás okát és miértjeit. és az a kérdésem, hogy hogyan kaphatnám vissza a ciklusomat? pl mit egyek? mert most elkezdtem ilyen magvakat enni, amikben ugye rengeteg kalória is van. köszönöm előre is a segítséget!szept. 29. 19:29
31/35 anonim válasza:
Sikerült megmérni a súlyod? Mennyi embert frusztrál a kérdés...🙂
Ha még tipródsz, vegyél elemet, cseréld ki. Egyszer én is jártam így, de csak öt kiló mínuszt mutatott, úgy örültem, de aztán két nap múlva már tizenhatot, és nehezen jöttem rá, hogy lemerült 🙈
A ciklusod miatt el kellene menni dokihoz - de erről jó lenne, ha anyukáddal is tudnál beszélni, talán még jól is esne neki, hogy megbízol benne
32/35 anonim válasza:
De jó, hogy visszatértél erre a kérdésre, 31-es, magam is kíváncsi vagyok a kérdező rejtélyes testsúlyára és menzeszére.
33/35 A kérdező kommentje:
köszönöm az érdeklődést, először is a ciklusom szerény 2 hetes késés után megjött, és rendesen 5-6 napos volt, mint kellene lennie. a súlyomat továbbra is kevesebbnek mutatja a mérleg, de szerintem az elem itt a probléma, megpróbálom majd kicserélni. vicces, hogy közben eltört az ujjam, pont a menzeszem közepén, de ez mellékes, mindenkinek köszi a válaszokat még egyszer, főleg itt az utólagos kérdezőkét, majd lehet lesz update, hogy mi lett a ciklusommal pontosan.
okt. 15. 18:06
34/35 anonim válasza:
Semmi. 2 hét késés tizenéves korban az nem érdekes. Mérlegbe való elem meg minden kínai boltban kapható.
35/35 anonim válasza:
Kérdező tök rosszul használod a ciklus szót. Az nem a menstruáció szinonimája. A ciklus a 2 egymást követő menstruációk első napjai között eltelt napok száma. Ez általában 21-40 nap között alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!