Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért? Mi okból csinálja...

Miért? Mi okból csinálja velem ezt anyám?

Figyelt kérdés

Kikészít már teljesen anyám,valamikor már csak annyit tudok mondani magamban,hogy utálom.

Az a célja,hogy én kikészüljek?

Kitettem egy képet magamról egyik közösségi oldalra , egy normális szelfi ahova hozzászóltak a barátaim. Köztük 4fiú akikkel csak is baráti kapcsolatom van,mégis ezt hántorgatják anyám lánytesói. 13éves vagyok és soha nem volt fiúm a legtöbb lánnyal szemben jó tanuló vagyok stb. Egyszer tettem fel magamról azt a nyomorult képet..és már az nekik a téma? Nem szoktam kitenni képeket,sőt ha 1évbe kiteszek 1et az is normális kép. Nagyon elegem van anyámból ha szépen beszélek vele az a baj ha csúnyán az a baj..minden baj neki...én már esküszöm nem tudom,hogy mit csináljak,hogy megfeleljek neki mert én folyton a rossz vagyok neki.

Valaki kérem írjon, nagyon nem bírom már és nem tudok kihez fordulni.. Anyagi gondokban támogat,de lelkileg tönkre tesz úgyérzem, mintha zárkában akarna tartani és csak is takarítsak a 4éves tesómmal legyek(aki szintén kikészít) és akármit mond csináljam meg és csendbe üljek..

2017. nov. 20. 13:47
 1/9 A kérdező kommentje:

*szelfit

* és csak is azt akarja,hogy

2017. nov. 20. 13:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Apukáddal mi a helyzet? Vele nem tudnád megbeszélni?
2017. nov. 20. 13:51
 3/9 anonim ***** válasza:

Nehéz dolog a kamaszkor, neked is és az anyádnak is, aki lehet, hogy már klimaxolni is kezdett, amivel van baja elég.

A Facebook oldalad ne legyen nyilvános, de ha már ismerősöd az egész retyerutya, akkor csinálj egy másik profilt, csak a barátaidnak, amit rokon nem láthat

2017. nov. 20. 14:26
 4/9 A kérdező kommentje:
Már akkor az lenne a problémájuk,épp most voltunk orvoshoz és előtte beszélte nekem,hogy megfogom mutatni azt amit írtak a képem alá..és rám jött a sírás,hogy miért nem bízzik meg bennem.. és most épp egyedül vagyok itthon és már ordítva sírok..,hogy miért én vagyok mindenkinek a rossz'..elegem vaaaan...........
2017. nov. 20. 15:13
 5/9 A kérdező kommentje:
Apám nem az a fajta akivel ilyen dolgokat megtudok beszélni.. nemtudom mit csináljak..én nem bírom már ezt miért én vagyok mindenkinek a rossz? Semmit nem csinálok se anyámnak se senkinek! Aligtudm most is abbahagyni a sírást és leírni azt ide amit akarok.
2017. nov. 20. 15:15
 6/9 anonim ***** válasza:

Miért?

Miféle "gyalázatos" dolgokat írtak a képed alá?

Egyébkánt a másik Facebook profilról nem is kell tudniuk, lehetsz te azon Luc Gizi, vagy Cuncimunci is.

2017. nov. 20. 15:35
 7/9 A kérdező kommentje:
Annyit írtak ,hogy jó kép. Anyámnak a tesója meg azt mondta neki,hogy 18+os dolgokat írtak a képem alá.. ,hogy miért kell ilyeneket mondani. Én már nwm értem a mai társadalmat.
2017. nov. 20. 16:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia. Maskor is tapasztaltal mar ilyet? Mihez szeretnel kezdeni, amit anyukad nem enged?

Balint

2017. nov. 21. 18:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Jaj, nem ide akartam...:D
2017. nov. 21. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!