Miért? Mi okból csinálja velem ezt anyám?
Kikészít már teljesen anyám,valamikor már csak annyit tudok mondani magamban,hogy utálom.
Az a célja,hogy én kikészüljek?
Kitettem egy képet magamról egyik közösségi oldalra , egy normális szelfi ahova hozzászóltak a barátaim. Köztük 4fiú akikkel csak is baráti kapcsolatom van,mégis ezt hántorgatják anyám lánytesói. 13éves vagyok és soha nem volt fiúm a legtöbb lánnyal szemben jó tanuló vagyok stb. Egyszer tettem fel magamról azt a nyomorult képet..és már az nekik a téma? Nem szoktam kitenni képeket,sőt ha 1évbe kiteszek 1et az is normális kép. Nagyon elegem van anyámból ha szépen beszélek vele az a baj ha csúnyán az a baj..minden baj neki...én már esküszöm nem tudom,hogy mit csináljak,hogy megfeleljek neki mert én folyton a rossz vagyok neki.
Valaki kérem írjon, nagyon nem bírom már és nem tudok kihez fordulni.. Anyagi gondokban támogat,de lelkileg tönkre tesz úgyérzem, mintha zárkában akarna tartani és csak is takarítsak a 4éves tesómmal legyek(aki szintén kikészít) és akármit mond csináljam meg és csendbe üljek..
*szelfit
* és csak is azt akarja,hogy
Nehéz dolog a kamaszkor, neked is és az anyádnak is, aki lehet, hogy már klimaxolni is kezdett, amivel van baja elég.
A Facebook oldalad ne legyen nyilvános, de ha már ismerősöd az egész retyerutya, akkor csinálj egy másik profilt, csak a barátaidnak, amit rokon nem láthat
Miért?
Miféle "gyalázatos" dolgokat írtak a képed alá?
Egyébkánt a másik Facebook profilról nem is kell tudniuk, lehetsz te azon Luc Gizi, vagy Cuncimunci is.
Szia. Maskor is tapasztaltal mar ilyet? Mihez szeretnel kezdeni, amit anyukad nem enged?
Balint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!