Ez mi okból lehet, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szóval kicsit több, mint 3 éve jött meg először és eddig minden hónapban kb pontosan jött meg, kivéve egy alkalmat, kb másfél éve amikor ilyen pecsételő vérzés szerűség volt. de utána minden okés lett. na jelenleg 10 napja késik, és semmi jele nincs. tegnap ráálltam a mérlegre, és elméletben 10 kilót fogytam a semmiből 1 hónap alatt. kinézetre ugyan úgy nézek ki, senki nem tett semmi megjegyzést. a fogyás okát nem is értem, mert csak arra figyeltem, hogy ne egyem meg a napi harmadik csokit is. ez persze csak pl de remélem azért érthető. pont ugyan úgy étkeztem, mint eddig iskola mellett. és már volt stresszesebb időszakom sokkal, szóval az nem lehet ok. sőt, egyáltalán nem is voltam stresszes mostanában, csak most ettől kezdek az lenni. lényeg, hogy nem értem a hirtelen fogyás okát és miértjeit. és az a kérdésem, hogy hogyan kaphatnám vissza a ciklusomat? pl mit egyek? mert most elkezdtem ilyen magvakat enni, amikben ugye rengeteg kalória is van. köszönöm előre is a segítséget!szept. 29. 19:29
11/35 anonim válasza:
HA tényleg 1 hónap alatt 10 kilót fogytál,az nagyon-nagyon komoly betegségre utal!
Limfóma, daganat, súlyos anorexia, bulimia, súlyos cukorbetegség, leukémia.
Akármi is a baj, laborral,vérvétellel kezdj! Irány a háziorvos, és ezt mondd el neki!!
13/35 anonim válasza:
48 kg-nál normális, hogy elmúlik, kicsit hízzál, és visszajön. A lányomnak is elment pár hónapra, és ahogy felszedett pár kilót, újra jelentkezett.
14/35 A kérdező kommentje:
Az okoz pánikot, hogy tényleg soha nem volt még ilyen, hogy ennyit késett, és teljes kimaradás főleg nem volt még soha. és minden fontosat le írtam, nem lehetek anorexiás, tényleg rengeteget eszek és senki nem tett megjegyzést arra, hogy fogytam volna vagy bármi, mert tényleg semmi változás nincs, mintha nem fogytam volna egyáltalán. terhes nem lehetek egyáltalán. ha tényleg ennyit fogytam , akkor az egy hónap alatt történt meg, mert egy hónapja néztem a súlyomat utoljára. súlyos anorexia, bulimia közül egyik se lehet a fent leírtak miatt, nem hányattam magam soha, sőt undorodom is tőle, nem is dolgoztam le most direkt bevitt kalóriákat, pedig volt már régebben, hogy ezt csináltam, de max 1 hétig bírtam és utána soha többé, mellette nem volt semmi problémám. az a probléma, hogy nem tudom, hogy hogyan hízhatnék, mert eddig mindig picit túl súlyos voltam és emiatt így főleg fura, hogy eddig soha semmitől nem tudtam fogyni egyáltalán. próbálom most a magvakat, hátha azzal sikerül ,de eddig semmi. Limfóma, daganat, súlyos cukorbetegség, leukémia: a felsoroltaknak mik még a tünetei? tudom, utánanézhetek a neten és utána is fogok, csak így hátha van valami. tényleg köszi mindenkinek!
szept. 30. 15:20
15/35 anonim válasza:
Ne a neten nézz utána a tüneteknek. Ballagj el a háziorvoshoz. Szólj a szüleidnek, vagy akik nevelnek,hogy nagyon sokat fogytál.
És utána mindenképpen doki! Minél hamarabb!
16/35 anonim válasza:
Könyörgök, álljál már rá egy másik mérlegre, az úristenit neki! 1 hónap alatt nem lehet 10 kilót fogyni. Vagy nem egy hónap, de még csak nem is kettő, vagy nem 10 kiló! Ha nem eszel kevesebbet és nem mozogsz végkimerülésig, akkor nem fogyhatsz. A károgó, okoskodó vészmadarat meg hagyd figyelmen kívül! A 10 nap késés meg, ha nem vagy terhes, konkrétan nulla. Semmi.
18/35 anonim válasza:
Max beteg és belehal. Végülis,ha neked mindegy...Csak tudod nekem nem mindegy! Egy másik ember élete.
Miért nem lehet elmenni a háziorvoshoz egy vérvételre?
19/35 A kérdező kommentje:
de nem tudom, hogy valóban fogytam-e, mert csak a mérleg mutatja azt, itthon nincs más mérleg, ami nem konyhai. lehet tényleg semminek nem tűnik ez a késés neked, de nekem igazán sokat jelent, mert nem tudom mi történt most a szervezetemmel és a ciklusommal. nagyon meg szeretném mérni a súlyomat, csak nincs hol jelenleg(kivéve az a mérleg ami -10kg-t mutat). mindenképp szólok majd az anyukámnak. köszi a válaszokat
szept. 30. 19:57
20/35 anonim válasza:
Az iskolaorvosi rendelőben VAN mérleg! Ma is volt! Nem mondod, hogy ez olyan bonyolult!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!