Nőként másokat is megviselt az idei nyár?
Sajnos kegyetlenül rosszul viseltem. Eleve fejfájós vagyok, de ez a hőség csak rátett egy lapáttal. Szerintem nehéz volt egeszségesen tartanom az élelmiszereim, emiatt több emésztőrendszeri fertőzésem is volt, pedig én nagyon próbáltam figyelni, heti 1 alkalomnál többször nem ettem olyan helyen, amit nem én főztem (leszámítva a peksütiket, de ki tudja mi volt azokban is...).
Menstruációs ciklusból 2 hét katasztrófa. :( a PMS tüneteim is sokkal rosszabbak voltak, rengeteget szédültem, levert a víz.
Most is ez van, 2 napja rendszeresen lever a víz. Olyan kínos. :( van, hogy 6 liter vizet megiszom naponta.
Egy baràtnőm szerint nem meglepő ennyi izzadás, meg vizelet meg ivás, de inkább beutalná magát a helyemben megnézetni a vesém.
Fél éve voltam vér-vizelet vizsgálaton, koleszterinem van meg vashiányos vérszegénységem, de mas nem.
Igen ez az alacsony vérnyomásos dolog nálam is játszik télen is meg tulajdonképp minden évszakban. :D
Általában 95-97/70, akkor azért vagyok rosszul mert túl alacsony pedig mindig is ennyi volt, ha éppen 107/70-80 akkor meg azért mert magamhoz képest magasabb. Nem is értem mi van már. :’D Mint egy öregasszony pedig 25 vagyok basszus.
A hideg az általában felviszi a vérnyomást, a pulzust viszont csökkenti.
A meleg az fordítva, bár ez sem törvényszerű mert a nagy meleg komoly stresszor és mindenki másképp reagál rá. Egy alapból egészségtelen vagy stresszes embernél komoly rizikófaktor.
Én is 100/65-70-nel élek, a 113 nekem már magasnak érződik, olyankor irtó feszült vagyok. Legutóbbi menzeszkor leesett valami 59-re a pulzusom amikor úgy éreztem le kell dőlnöm, mert kiájulok. Amúgy 62 szokott lenni a pulzusom. Kamaszként pont az volt, hogy 90/60 volt a vérnyomásom ilyen 80 körüli pulzussal és ezt mindig meg is jegyezte a védőnő, de hát ki nem izgul súlyméréskor. XD
Nem dohányzom, alkoholt is kb. Heti 1x fogyasztok. 10 kilót fogynom kéne. :(
De elég sokat sétálok, kifejezetten szeretem, néha előveszem a szobabiciklit. Igyekszem valami aktívabb mozgást beépíteni de a nyári hőségben ehhez is nehezen fűlik az ember foga...:/
Legalább lassan jön az ősz végre. ^^
Ezen a "hány éveskén" nekem is kikerekedett a szemem.
Ezt most miért kellett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!