Ezen a nyáron nagyon elengedtem magam mit tegyek mert van egy pasi is aki tetszik és nem tudom hogy szeretne e így vagy hogyan öltözködjek?
Figyelt kérdés
A nyáron nem érdekelt mennyit és mit eszem csak ettem csomót alabból sem voltam sovány de ez nagyon durva 15kg-t híztam a nyáron mert nem mozogtam semmit meg voltam majdnem minden héten kétszer étteremben vagy gyorsétteremben és most meg már semmi sem jön rám,kilóg a hasam itt egy kép ezzen nagyon jól látszik: [link] 2023. szept. 5. 16:00
1/16 anonim válasza:
Van, aki azt szereti, ha van mit fogni, de javaslom, hogy vegyél egy pár a jelenlegi méretednek megfelelő ruhát.
2/16 anonim válasza:
Szerintem a haspolo molett lànyoknak nem áll jól csak akinek lapos a hasa,helyedbe bő ruhákat hordanék és elmennék edzeni és mellette figyelnék az ételre is! Egyébként ha nem tetszel így a pasinak akkor miatta ne akarj megvàltozni csak is magad miatt.
3/16 anonim válasza:
Uh, hát ez már vészesen egészségtelen.
De ami undorító és közönséges, az az ízlésed... ez a köröm...🤢🤮 ...meg a felsőd...
4/16 A kérdező kommentje:
Hát engem nem zavar a testem csak szeretnék vele össze jönni
2023. szept. 5. 16:11
5/16 anonim válasza:
Ha nem akarsz le fogyni akkor ne fogy le .Le fogyni csak akkor érdemes ha le is szeretnél egy pasiért nem éri meg
6/16 anonim válasza:
Nem hiszem hogy egy ilyen igenytelennek tuno lany tetszene neki
A kepen el van hanyagolva a tested,a polo nem hozzad valo
7/16 anonim válasza:
Szerintem jól
Nézel ki ne fogyj le szép vagy
8/16 anonim válasza:
Ezt a képet már kirakta valaki csak más szöveggel
9/16 anonim válasza:
Légy szexi és ne foglalkozz a kilóiddal. De dolgozz rajta, hogy lemenjen a túlsúly.
10/16 anonim válasza:
Ha más már kirakta akkor a kamu troll,sok életed lehet kerdezo,sajnalni tudlak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!