Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy öltözködjek hogy tetszem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy öltözködjek hogy tetszem neki?

Figyelt kérdés
Az osztályban van egy fiú aki tetszik. Novemberben jött az osztályba.Elég menő. Hogy öltözködjek hogy tetszem neki és felhívjam magamra a figyelmét. Mindketten hetedikesek vagyunk. A válaszokat előre is köszi.

2017. jan. 30. 19:57
 1/9 anonim ***** válasza:

Hetedikesen komoly kapcsolat úgyse lesz.

Ne változz meg senkiért ,légy önmagad....

L

2017. jan. 30. 20:00
 2/9 KnightBalazs ***** válasza:
100%

Hetedikesen nem tudom mennyire figyelnek a fiúk az öltözködésre. Szerintem célravezetőbb ha kedvesen viselkedsz veled, sokat mosolyogsz és jó kedvű vagy. De te jobban ismerheted, mint én.

Ha már minden áron ruhákra akarjuk leszűkíteni a dolgot akkor vegyél fel olyan ruhákat amik jól állnak neked és fityelmet keltenek. De ezt nem kell úgy érteni, hogy egy szűk szoknyát kell felvenni vagy szexuálisan vonzót. Egy szép kötött pulóver példáúl nekem mindig megragadja a tekintetem.

2017. jan. 30. 20:03
 3/9 A kérdező kommentje:
Légyszi ne ilyen negatív válaszokat írjatok hanem válaszoljatok rendesen. Köszi.
2017. jan. 30. 20:03
 4/9 A kérdező kommentje:
#1, #2 értettem.
2017. jan. 30. 20:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Öltözködj úgy ahogy neked jól esik. Ha valaki a ruháid által ítél meg az felszínes, és a felszínes embereket csak kerülni érdemes. A belső értékek számítanak. Egyébként is ha csinos talál akkor még egyenruhába is tetszeni fogsz neki.
2017. jan. 30. 20:08
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát jó köszi a válaszokat. Írjatok még azért légyszi.
2017. jan. 30. 20:14
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha nem vesz észre téged anélkül, hogy önmagad vagy, akkor feltűnő ruhákban sem fog érdeklődni irántad.

Vagy, ha csak ezután venne észre, én inkább beintenék neki!

2017. jan. 30. 20:27
 8/9 longlife ***** válasza:
Használj kiegészítőket.Kendő a nyakba,valamit a hajba,..stb..
2017. jan. 30. 20:42
 9/9 Colix ***** válasza:
élénk színekbe.
2017. jan. 31. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!