Ezen a nyáron nagyon elengedtem magam mit tegyek mert van egy pasi is aki tetszik és nem tudom hogy szeretne e így vagy hogyan öltözködjek?
Nekem amúgy ilyen testtel nagyon bejönnél. Ha érdekel a lehetőség, írj.
(Kivéve ha ez egy humbug.)
31F
Ilyen hasra nagyon jó ráhasalni, kényelmes párna, ideális rakétaállást tesz lehetővé.
A köröm viszont nagy baj, mert az egyszemű vitéz, amilyen kemény, olyan érzékeny is tud lenni, ha rámarkolsz véletlenül.
Aki ezt tapasztalta, nem szimpatizál ilyen karmoknak még a látványával sem, tehát ebből még gondod lehet.
Ez a súly nem a nyáron ment rád.
De aza köröm lelombozó.
Nos lehet hogy magadnak tetszel (amivel nincs is gond) de pasi mit szól így hozzád?
A kővérséghez a zsákruhák illenek mert ektakarják azt ami esztétikailag kifogásolható (háj). Bár van aki redők es feszülő ruhadarabok látványát kedveli.
Probáld mipuhatólni és a válasznak megfelelően a méterárú boltban vagy a nagymérertü ruha osztályon keresgélj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!