Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Más is van akit maga alá gyűr...

Más is van akit maga alá gyűr a depresszió?

Figyelt kérdés
Fél éve lett vége egy 4 éves kapcsolatomnak, azóta volt egy pasi, de nem engedtem olyan közel magamhoz hogy komoly kapcsolat legyen. Van még egy plátói szerelmem ami már évek óta tart, de úgy érzem, hogy már sohasem leszek igazán szerelmes, mert maga alá gyűr a depresszió. Utálok kimozdulni itthonról, lehúznak az emberek, senkihez nincs kedvem. Járok pszichológushoz, de úgy érzem tényleg egyedül maradok már örökké mert senki sem érdekel úgy igazán őszintén.

aug. 20. 17:06
 1/4 anonim válasza:
83%
Sajnos, úgyan ebben vagyok én is, most lett vége egy kapcsolatomnak, és nehezen tudom elfogadni, de hiszek abban hogy egyszer jobb lesz, sajnos nem olyan egyszerű, kilábalni, ebből a helyzetből.
aug. 20. 17:31
 2/4 anonim válasza:
100%

Lehet jó kapcsolatod, és boldog életed. Sokszor mi magunk vagyunk a saját sorsunk legnagyobb szabotálói. Helyre tudsz ebből állni kérdező, de ez nyilván folyamat.

Én is voltam így. Aztán eljött egy nap, amikor untam a depressziót, és hogy így tényleg semmi nem fog változni... meg végtelenül unalmas, fárasztó már ez az egész vergődés.

Reményt sem láttam a változásra, de erre is igaz, hogy fokozatosan lehet kijönni az ilyen dolgokból, és jó darabig az embernek nem sok kedve lesz semmihez sem. Vergődtem, és próbálkoztam hogy kijöjjek ebből. De arra is rájöttem közben, hogy valójában már a beteljesedett párkapcsolat sem tett volna boldoggá, nem érezném magam ott sem jól - szóval ez az egész alapvetően nem a párkapcsolat hiányának az oka, hanem hogy alapból elveszettnek érzed magad. Hiába lenne egy jó kapcsolatod, ha boldogtalannak érzed magad, mert semmihez nincs kedved. Ez az alapvető dolog. Ezt kell rendbe tenni, hogy visszanyerd az életkedved.

aug. 20. 18:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
4 éves kapcsolat után,ha még szeret(t)ed,nem sok az a fél év a gyászra...Adj még időt magadnak. Egy idő után remélhetőleg megint jól leszel majd lelkileg,es készen állsz ismerkedni.
aug. 20. 18:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató szavakat, nagyon sokat jelent, hogy írtatok nekem.
aug. 20. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!