Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel a szakítást ha nincs ki mellettem legyen, aki meghallgasson?
Most lett vége életem nagy szerelmével a 6 éves kapcsolatunknak. Rettentően megvisel, a létezés is fáj. Ezek mellett pedig még nagyon magányos vagyok, semmilyen új hobbi vagy elfoglaltság nem érdekel most engem. Úgy érzem nincs értelme az életemnek, a barátaim és a szüleim nem opció, barátaim nem igazán vannak akik vannak is meg van az ő saját bajuk, a szüleim pedig örülnek a szakításnak...
28/N
Nekem sokat segítettek Youtube-os videók, amik a szakítás feldolgozásáról szólnak, érdemes ezekre rákeresned.
Butaság, hogy nincs értelme az életednek, nekem az első nagy szerelem 12 évig tartott, elvesztettem akkor mindent egyszerre, a kapcsolatomat, a munkahelyemet és költöznöm is kellett. Teljesen újra kellett építenem az életem a nulláról, mégis utólag látom, akkor kezdődött el az életem igazán.
Első: igen ezzel együtt én is elveszítettem a munkahelyemet és nekem is költöznöm kellett.
Utolsó: Sajnos az utóbbi időben túl sok rossz dolog történt és beláttuk hogy együtt már nem megy, próbáltuk megjavítani de az csak ideig óráig működött.
Talán a zenehallgatás.
Mivel még fiatal vagy, ezért talán egyházi közösségek (szeptembertől indulnak majd,) is tudnak segíteni.
Faliújságokat érdemes böngészni augusztus utolsó napjaiban. (Kb. 20.-a után valamikor.) Kitartás, nemsokára itt van az is!
Az a tapasztalatom, hogy ilyen helyeken nagyon-nagy az összetartás, a bajtársaisság. Egyházból vannak a legstabilabb, legtámogatóbb barátságaim, ismeretségeim. Tudnék mesélni, milyen sok segítséget kaptam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!