Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Menj a p. ba, a gyerek játszik! " Ezt férjem mondta nekem, amikor leült, hogy meghallgassa a gyermek zongorajátékát. Hát szóhoz sem jutok. Hozzá lehet szokni a durvasághoz? Nekem nem megy
Akkor mi a kérdés valójában ?
30/f
Egy ilyen férfihez mentél hozzá, már ne haragudj, de miért mentél hozzá? Házasság előtt nem derült ki, nem hozta felszínre a személyiségét? Láthatóan téged nem zavar, mert 17 éve vagytok házasok. Én biztos nem tűrném ez a helyedben, bár én férfi vagyok, de azért ez még is csak tűrhetetlen, hogy így beszéljen valaki a saját nejével. Beszéljétek meg, hogy ezt hogy képzelte egyáltalán.
Kényelmi kapcsolatként kezdődött ez az egész közöttetek? Én manapság úgy látom, ez az elterjedt. Csak nem értem, mire fel.
Hogy érted,hogy kényelmi kapcsolat?
Rövid ideig jártunk,mert suliból ismertem és nem mutatta ezt az oldalát. Együtt sem laktunk előtte. Nehéz 17 év volt, tele sok munkával és lemondásokkal. Volna mit még mesélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!