Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » "Menj a p. ba, a gyerek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Menj a p. ba, a gyerek játszik! " Ezt férjem mondta nekem, amikor leült, hogy meghallgassa a gyermek zongorajátékát. Hát szóhoz sem jutok. Hozzá lehet szokni a durvasághoz? Nekem nem megy

Figyelt kérdés

2017. febr. 21. 19:30
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz változtatni a helyzeten, akkor ne is siránkozz.
2017. febr. 21. 20:03
 12/32 A kérdező kommentje:
Nem könnyű ha anyós és após is jogász és a férj az egy szem fiacskájuk
2017. febr. 21. 20:06
 13/32 opened paradise ***** válasza:
100%

De ezt mire?

Gondolom hallgatta. Mit kérdeztél/mondtál,amire ezt mondta?

2017. febr. 21. 20:20
 14/32 A kérdező kommentje:
Zavarta a jelenlétem. Másik gyerekkel foglakoztam,de már befejeztük addigra a tanulást.
2017. febr. 21. 20:23
 15/32 anonim ***** válasza:
24%
Hozzá lehet szokni. Azonban te nem akarsz hozzászokni és bizony itt van a kutya elásva. Rólam leperegnek az ilyenek, ha nem ér váratlanul. Ha tudom, hogy ő ilyen. Viszont én nem keresek hibát, nem keresek kifogásokat, menekülő utakat, önigazolást, semmit.
2017. febr. 21. 21:13
 16/32 anonim ***** válasza:

17 év után felesleges reklamálni. Amint ezt kimutatta váltam volna el tőle. És ha jogászok a szülők és egyetlen fiú? Min változtat? Miben befolyásol? Inkább pár tárgyalás mint ennyi idő megaláztatás és egyebek. A gyerekeknek se tesz jót ha ezt a családi példát látják, ugyanilyen felnőttek lesznek! Vagy apára ütnek és lekezelők lesznek vagy rád és ugyanígy végzik. Melyiket akarod?

Ideje összeszedni magad ha nem akarod megszokni és gatyába rázni az életed! Attól hogy ő a férfi nem beszélhet így veled, egyenlő partnerek kéne hogy legyetek. Ha meg hülye, menjen és kezeltesse magát, de ne a családon vezesse le. Viszont ha te nem teszel semmit akkor nem lesz változás és ne várj semmit.

2017. febr. 21. 21:23
 17/32 A kérdező kommentje:
Szüleim is csak azt mondják: Ha akkor jó volt,most is legyen jó,késő bánat,a gyerekeket kell nézni
2017. febr. 21. 21:34
 18/32 A kérdező kommentje:

A férjem sosem ismeri el,hogy hibázik,mindig én vagyok az oka mindennek..

Most az előbb is megalázott,szerinte azért van büdös a szobában,mert én ott voltam...

2017. febr. 21. 21:36
 19/32 anonim ***** válasza:

Kérdező, kérlek, mondd hogy csak viccelsz....

Mi a fenéért vagy vele, a gyerekeknek sem lehet jó ez....

Én az első ilyennél léptem volna le.

Aki hagyja az megérdemli, már ne is haragudj.

2017. febr. 21. 22:56
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Ember,neked nincs ki mind a 4 kereked,az biztos!Ha ebben a helyzetben 1-2,maximum 5 évig házas lettél volna,azt mondom oké,valakinél sokáig tart a lila köd.De hogy 17 éve ezt tűröd?21. században akkor válsz el,amikor akarsz,nem néznek ki az ismerősök.
2017. febr. 21. 23:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!