Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghallgassam vagy szimplán csak szó nélkül dobjam ki a pasimat, aki megcsalt engem?
húúúha...nagy taktikás a srác.
szerintem ő szakított veled. :D:D:D
mit hallgatnal meg? azt, hogy bocsanatert esedezik es a piara hovatkozik, hogy megcsalt?
sz*rd le, ne torodj vele, dobd ki (mar ugyis megtortent), lepj tovabb.
Az összeveretésnek nincs sok értelme, a te pasid volt, te választottad. Szerintem felesleges meghallgatnod úgysem tudna semmi újat vagy enyhítő körülményt mondani. És még, ha el is ismerné, hogy hibázott akkor is viselnie kellene a következményét ami elég egyértelmű.
Csak nem állna elő olyannal, hogy ő csak csikizte a lányt vagy valójában nem is csináltak semmit csak imitálták, hogy téged féltékennyé tegyen.
Mindenképpen hallgasd meg. Elég esélyes, hogy majd össze-vissza hazudozni próbál. De a sajt szájából elmondottak alapján dönts! Hosszú távon az hálálja meg magát, ha kétséget sem hagysz afelől, hogy jól döntöttél, objektiven! A dühből hozott döntés idővel kétségeget szül majd benned.
Utána pedig szépen szaktis vele.
A megveretést nem ajánlom. A könnyű testi sértés, és az arra való felbújtás is letöltnedőt jelent. Kég könnyű testi sértésnél is! Ha pedig valamelyik haverod komolyabban veszi bármi lehet a vége. Ha rendőrségi ügy lesz belőle (márpedig ez eléggé könnyen előfordulhat) akkor általában megfogják az elkövetőket, főleg ha ő azt vallja, hogy nálad érdemes kezdeni a nyomozást.
Nem csak aljas, hanem biztosan bűncselekmény is!
Semilyen körülmények között se elfogadható a megcsalás szerintem, de úgy, hogy ráadásul te is ott voltál... szerinted mégis mennyit jelentesz neki?
Én meghallgatnám, aztán teljesen higgadtan mondanék neki mindössze egyetlen mondatot, aztán teljesen közömbös fejjel ott hagynám, és ennyi, semmi veszekedés meg ilyesmi, annyit se ér.
Nem egyértelmű hogy kidobod? Egyébként meg én egy ilyennel nem is találkoznék. Akarná a halál látni ezek után. Dobj neki egy smst hogy vége köztetek mindennek azt jó napot.
Nem érdemel többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!