Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meghallgassam vagy szimplán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghallgassam vagy szimplán csak szó nélkül dobjam ki a pasimat, aki megcsalt engem?

Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt, szombaton pedig egy haverja házibulijába mentünk. Már délután is nagyon alapozott a hangulatra, a buliban pedig ez csak fokozódott, totál leitta magát. Annak ellenére, hogy én is ott voltam (józanul és csak mértékkel ittam) több piás csaj is megpróbált rápattanni a pasimra. Ami a legrosszabb és nagyon fáj, hogy ő a szemem láttára el is vonult egy szobába egy szőkével.. Dühből először azt mondtam nem érdekel, majd odamentem, próbáltam hallgatózni és elég egyértelmű volt a szitu... full piásan keményen tolták..:( Én otthagytam a bulit, azóta nem találkoztunk, sms-eket küld, ami nem érdekel.Holnap találkozom vele. Hallgassam meg vagy csak szó nélkül dobjam ki? Arra is gondoltam, hogy elviszem egy ismerősömet és jól összeveretem bosszúból, pláne ott ahol a legérzékenyebben érinti majd.

2013. dec. 2. 11:19
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Francba már a sok hülye buta tinivel, egy olyan országban, ahol olyan a büntető törvénykönyv amilyen, ne biztassa már senki olyan hülyeségekkel, hogy ki tudja bebizonyítani, veresse meg nyugodtan.

Gyerek felszívja magát, kifizet 3-400 eft-ot egy ügyvédnek, és lecsuknak a pi_ába azzal együtt akivel megvereted... Nem játék, a testi sértést, bűnrészességet, felbújtást börtönnel bünteti a magyar törvény.

Ha feljelent egy ilyenért, tényleg csúnyán megjárhatod.

2013. dec. 2. 22:38
 22/22 anonim ***** válasza:
Hallgasd meg, aztan rugd tokon!!! Es hagyd ott orokre!
2013. dec. 5. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!