Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghallgassam vagy szimplán csak szó nélkül dobjam ki a pasimat, aki megcsalt engem?
na, de jól összegyűltek itt a ffi gyűlölő nők.
és mi van ha belecsempésztek valamit az italába? meg 1ébként is részeg volt...meg fiú...1* el lehet nézni neki.
szerintem adj nekimég1 esélyt...legfeljebb +csal újból, de ha nem akkor lehet, hogy sokáig hűséges lesz.
Nincs mit meghallgatni.
Maximum akkor hallgatnám meg, ha kíváncsi lennék, hogy mi történt, miért történt.
De te ott voltál, pontosan tudod, hogy mi történt.
Annyira durva, hogy a legjobb, ha nem is foglalkozol vele, én nem is találkoznék vele, arra sem méltatnám, hogy közlöm vele, hogy vége. Ez szavak nélkül is egyértelmű.
Ricsikém drágám, Te itt már celeb vagy, így elnézzük Neked, hogy alapvető erkölcsi normákat figyelmen kívül hagysz. Téged így szeretünk. :)
(házibuliban "belecsempésztek"... Ugyanmár...) :)
Azt pedig külön megnézném, milyen fejet vágsz, mikor a csajod a "részeg voltam, bocsi" szöveggel eléd áll, miután egy buliban elkapták ketten-hárman.
Kérdező: egyértelmű a válasz, én csak azt nem értem, hogy bírtad ki, hogy miután bement egy szőkével kettesben, utána még oda is állj az ajtó elé hallgatózni - hogy ne tégy semmit??
Tuti bementem volna, de kettesben, a jégcsákányommal.
Csak hogy érezze, hogy közösségben van.
Én ilyenre még egy másodpercet sem adnék. Annyira se tisztelném, hogy találkozzak vele.
Viszont simán megérdemelné a verést és ezt úgy mondom, ha egy nő tette volna ezt a pasijával, akkor a nő is ugyanúgy megérdemelné. Ez gusztustalan.. Nem is emberi viselkedés. Azt meg azért nem kellene mondani, hogy magának választotta, mert sajnos ismerek én is olyat, ahol a srác pár hónapra rá tudott meg egy csomó mindent a lányról, hogy ki is valójában (akkor fordítva is megtörténhet)
Akkor lenne értelme esélyt adni, ha nem egy egy éves kapcsolatról lenne szó, nem az orrod előtt csinálta volna, és nem pusztán a kangörcse miatt.
Így nincs.
Megveretni egy olyan világban, ahol egy csoki lopásért is felfüggesztett jár, nem kéne. A büntető törvénykönyv nem viccel, ha feljelent, több okból is bűncselekményt követtél el, ami körülményektől függően több év börtönnel is büntethető. Ha annyira bántani akarod, te magad vágd pofán 1x miután meghallgattad, és hagyd ott.
Igen, büntetnek a verésért. Sajnos az ilyen megalázó megcsalásokat nem büntetik. Megérdemelné a verést, de nem szabad, akkor te kerülhetsz bajba.
Ha bosszút szeretnél állni kérdező, akkor próbálkozz valami ciki, megalázó dologgal, amivel nem fog testileg sérülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!