Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok,milyen az amikor...

Lányok,milyen az amikor menstruáltok?

Figyelt kérdés
Érdekelt mindig hogy ilyenkor csöpög belőletek vagy lassan folyik vagy hogyan történik ez? Érzitek miközben történik a dolog,ha igen milyen érzés?

jún. 30. 23:18
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:

22

Csak azért szeretsz nő lenni,mert nem tudod milyen férfinak lenni. Sokkal kevesebb nyűg.:D

Nektek annyi mindent kell kibírni,míg ránk,szerencsére kevesebb terhet rakott a természet..

Ott van például még a terhesség és szülés is,amit még elképzelni is nem akármi.

júl. 9. 09:57
 22/50 anonim ***** válasza:
100%

Ez rossz hasonlat volt, mert minden nő menstruál, nincs választási lehetőség, de nem mindenkinek muszáj teherbe esni, sem szülni. Ha valaki nem akar, mert megterhelőnek látja, akkor megteheti.

(Nem a 22-es vagyok.)

júl. 9. 16:54
 23/50 A kérdező kommentje:

Nem is akartam én azt párhuzamba hozni a menstruálással,csak megjegyeztem hogy elképesztő belegondolni hogy egy szülés milyen körülmények között zajlik le. Én ha nő lennék,biztos nem akarnék szülni,de nem azért mert nem akarnék gyereket,hanem gyávaságból.

A menstruálás meg nyilván nem opcionális,ezért minden hónapban átesni rajta,igazi kegyetlenség az anyatermészettől amit nektek kitalált.

júl. 9. 19:33
 24/50 anonim ***** válasza:
92%
Mondjuk ezt kicsit túlzásnak érzem. Én semmi, de semmi hátrányát nem látom annak, hogy menstruálok. Nem fáj, nem kellemetlen, fel sem tűnik napközben. Tudom, nem mindenki ilyen szerencsés, de azért nem egy ilyen hatalmas csapás a menstruáció.
júl. 10. 05:56
 25/50 anonim ***** válasza:
61%
nekem fáj, de tudom hogy a menzesz egy természetes és jó dolog, amolyan tisztulásnak élem meg. akinek meg nyűg annak üzenem, hogy meg kell próbálni elfogadni, hiszen ez nem választható ez a sorsunk. nekem se volt könnyű az elején de idővel hozzászoktam.
júl. 10. 07:35
 26/50 anonim ***** válasza:
90%

Én amióta tisztító kúrát végzek, megszűnt a PCOS, PMS és már az első 4 nap menzesznél nem fáj. A vérzés picit csökkent is, fájdalom alig-alig van:)

Én csak betétet használok, de fogok venni Redi bugyit is. Az teljesen mosható, így nem kell kidobjam azokat a bugyikat amelyikek foltosak lettek. Nekem nőgyógyász nem javasolta a tampont (amúgy is a legegészségtelenebb) és sosem használtam.

júl. 10. 07:57
 27/50 anonim ***** válasza:

27. Jól beetettek az orvosok. Ha fáj, valami nem jó a hormonjaiddal! Én ezzel foglalkozom évek óta, nekem még a kórképem is eltűnt.

28as voltam

júl. 10. 07:58
 28/50 anonim ***** válasza:
17 es vagyok! Meg mondanátok miért kellett lepontozni?
júl. 10. 08:28
 29/50 anonim ***** válasza:
45%

30. Mert nem teszel ezek ellen semmit. Végezz tisztító kúrát, talált fel magad.

A gyógyszer nem megoldás.

júl. 10. 08:43
 30/50 anonim ***** válasza:
53%
Ki mondta hogy gyógyszert szedek?? Gondolom férfi vagy, mert nem hiszem hogy létezhet ilyen ostoba nő. Szerinted lehet valamit tenni a szédüléssel, hangulat változásokkal? A görcsöket lehet enyhíteni, de annyira nem hogy menstruáció alatt egyáltalán ne fájjon.
júl. 10. 20:46
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!