Lányok,milyen az amikor menstruáltok?
22
Csak azért szeretsz nő lenni,mert nem tudod milyen férfinak lenni. Sokkal kevesebb nyűg.:D
Nektek annyi mindent kell kibírni,míg ránk,szerencsére kevesebb terhet rakott a természet..
Ott van például még a terhesség és szülés is,amit még elképzelni is nem akármi.
Ez rossz hasonlat volt, mert minden nő menstruál, nincs választási lehetőség, de nem mindenkinek muszáj teherbe esni, sem szülni. Ha valaki nem akar, mert megterhelőnek látja, akkor megteheti.
(Nem a 22-es vagyok.)
Nem is akartam én azt párhuzamba hozni a menstruálással,csak megjegyeztem hogy elképesztő belegondolni hogy egy szülés milyen körülmények között zajlik le. Én ha nő lennék,biztos nem akarnék szülni,de nem azért mert nem akarnék gyereket,hanem gyávaságból.
A menstruálás meg nyilván nem opcionális,ezért minden hónapban átesni rajta,igazi kegyetlenség az anyatermészettől amit nektek kitalált.
Én amióta tisztító kúrát végzek, megszűnt a PCOS, PMS és már az első 4 nap menzesznél nem fáj. A vérzés picit csökkent is, fájdalom alig-alig van:)
Én csak betétet használok, de fogok venni Redi bugyit is. Az teljesen mosható, így nem kell kidobjam azokat a bugyikat amelyikek foltosak lettek. Nekem nőgyógyász nem javasolta a tampont (amúgy is a legegészségtelenebb) és sosem használtam.
27. Jól beetettek az orvosok. Ha fáj, valami nem jó a hormonjaiddal! Én ezzel foglalkozom évek óta, nekem még a kórképem is eltűnt.
28as voltam
30. Mert nem teszel ezek ellen semmit. Végezz tisztító kúrát, talált fel magad.
A gyógyszer nem megoldás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!