Lányok,milyen az amikor menstruáltok?
Mindenkinek más. Én érzem, ha megindul. Szakaszosan jön, ezt is érzem, ha odafigyelek. Nem úgy érzem, hogy csepegne, sokszor ha felkelek reggel és azonnal elmegyek a mosdóba, szó szerint bokáig véres vagyok (éjszakai betét mellett).
Most hiába mondom hogy olyan érzés, mikor nagyon nedvesedsz, nem fogod tudni elképzelni.
Szülés előtt pedig nem egyszer elájultam a fájdalomtól az első 1-2 napban. Szülés után csak a mennyiség lett több, első napon a szülés utáni betét két órán belül megtelik.
Már vagy 15 orvosnál jártam az évek alatt, a férfi nőgyógyászok szeritn túlzok és csak 1-2 teáskanál vér távozik, a fájdalom pedig nem olyan erős, ahogy leírom. A női nőgyógyászok pedig még rosszabb és undorítóbb módon közölték, hogy hazudok.
Egy valaki kezdett el vizsgálódni, semmit nem talált 1-2 apró cisztán kívül.
Honnan tudod hogy nem mindenkinek ugyanolyan mint neked? Hiszen nem voltál még más nő helyében..
csak vicc volt😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!