Lányok,milyen az amikor menstruáltok?
Mert szerinted arra verem hogy elképzelem hogy folyik a vér a pinádból.. és még én vagyok az aberrált
17
Nem tudnám igazán megmondani miért érdekel,egyszerűen nem tudtam elképzelni hogy pontosan hogyan zajlik ez.
Nem az a legrosszabb ha vèrzel, bár az sem kellemes. Mindenkinek más, de az én helyzetem: menstruáció előtt két nappal fáj a fejem, szédülök és hányok (ez menstruáció alatt is tart) Eszméletlenül fáj a hasam amin a gyógyszer sem segít. A mentális állapotom se a legjobb. Nagyon érzékeny vagyok olyankor, bármin elkezdek sírni, és nagyon könnyen felidegesítenek.
Ja és miközben ezt írom, az ágyban fekszek 3 órája, és görcsölök
Egyébként elméletben nem kéne, hogy extrém kísérő tünetekkel járjon a dolog, mint a 17-es válaszoló esetében. Nőgyógyásznál nem tudom, járt-e ezzel, de SZTK-ban többnyire leszarják az embert, max. felírnak neki egy fogamzásgátlót, szóval ha rossz tapasztalata van, azt megértem. Görcsölni én is szoktam olyan 2-3 napig, de fájdalomcsillapítóval tudok segíteni rajta, illetve kicsit tompább vagyok, de számomra fizikai munka mellett is kibírható.
4-es voltam.
Jó érzés
És erős szexuális vágy van ilyenkor , főleg mensi előtt 2 nappal
Csak trollkodik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!