Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez normális menstruációnál?

Ez normális menstruációnál?

Figyelt kérdés
Nekem kb mindig úgy van, hogy megjön, enyhe vérzés, aztán estére már semmi, másnap szintén semmi vér nincs csak az azt követő napon van rendes vérzés és akkor tart ameddig tart.
ma 11:47
 1/1 anonim ***** válasza:

Van ilyen. Hormonokkal van néha gubanc.

Nekem volt egy olyan hónap, hogy másfél hétig így maszatoltam, aztán 10 napig vérezgettem hol erősebben hol gyengébben, aztán még egy hetet maszatoltam. Volt négy nap pihi, aztán életem egyik legbrutálisabb vérzése, nagy fájdalom és sok vér (két különböző fájdalomcsillapító napi adagját maxoltam ki, pedig általában alig kell valamit bevenni és óránként cseréltem a legnagyobb tampont), de legalább 5 nap alatt vége volt. Azóta rendben van. Valami elszaródott a rendszerben, az orvosnak mikor mondtam az éves szűrésen, azt mondta, hogy egyszer-egyszer belefér, a hormonok nem gépként működnek. Kis maszatolás elején-végén is oké, de ha elhúzódó az nem jó.

ma 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!