Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Megjott a kislanyom mensije...

Megjott a kislanyom mensije 10 éves de nem gorcsol ez normalis?

Figyelt kérdés

nov. 20. 19:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%
Lányom ugyanígy volt és szerencsére azóta sem görcsölt soha pedig már 24 éves. :)
nov. 20. 19:21
 2/14 A kérdező kommentje:
De viszont hanyingere van
nov. 20. 19:22
 3/14 anonim ***** válasza:
86%
Most komolyan azt kérdezed, hogy baj-e, hogy nincs baja...? o.O Örülj neki, hogy nem görcsöl. Hányingertől a hasmenésig, fejfájástól a pattanásokig bármi baja lehet vagy nem lehet, egyéni mázli kérdése.
nov. 20. 19:46
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
Az a normális, ha nem görcsöl !!!!!!!!!!!
nov. 20. 19:47
 5/14 anonim ***** válasza:
54%

Nekem az első alkalomtól kezdve hasmenéssel indul a menzesz, majd pokoli görcsökkel. Mostanában mensi előtti nap az összes víz kimegy belőlem, 3x pisilek éjjel, s előtte mint egy lufi olyan vagyok. És kamaszként is ilyen voltam, csak akkor még nem sokat tudtam a női ciklusról mert ilyeneket nem tanítanak a suliban, plusz anyukám se meselt semmit a PMS nevű jelenségről. Amikor fájt a mellem, betudtam annak, hogy nőtt, ami részben igaz, részben igaz, részben meg csak PMS tünet, ami azóta is mindig van. Első ciklustól gyógyszert szedek. Eleinte csak No-Spat, aztán teljesen bepánikoltam a közepidős fájdalomtól jobboldalt, ami napokig tartott, majd a doki nevetett anya arcába; hogy a 12 éves kislánya nem tudja még mivel jár a női let és ez a fájdalom "normális". 27 évesen is azt mondta a jó fej magándokim, hogy ezt kaptam a genetikai lottón, sajnos, anya meg mamám is így voltak.

Szóval beszélgethetsz lánykáddal arról, hogy van, akinek meg ilyen. Húgom is hányós 1. Nap, leszakad a dereka. Nem tudott suliba menni gyerekként. Felnőttként kapott olyan gyógyszert ami hat erre.

nov. 20. 22:37
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
37 vagyok és sosem görcsöltem 🤷
nov. 21. 00:57
 7/14 anonim ***** válasza:
54%
Adj hálát az égnek.
nov. 21. 07:56
 8/14 Sssaszem ***** válasza:
52%
Kedves 6-os! Akkor nagy mázlid van. Sokan lennének a helyedben, hogy nem görcsölnek soha.
nov. 21. 08:56
 9/14 anonim válasza:
100%
Teljesen normális. Nálunk az egész családban senki nem érez semmit menstruációkor. Nincs ebben semmi különös.
nov. 21. 11:55
 10/14 anonim ***** válasza:
61%

Nem kell ettől lepontozni, azokat, akik szenvednek. Aki nem, az legyen boldog, mert elképzelni sem tudja, milyen. Ismerősöm endometriózisos. Műtét után teherbe esett szerencsére. Szerinte a szülés feleakkora kín nem volt, mint amikor derültégből villamcsapás elöntötte a vér a betegsége miatt rendszeresen és már komolyan felvetették neki a teljes meddővé tételt, de ő inkább szenvedett, mert anya akart lenni. Beérték egy babával, megvolt a műtét, azóta minden sokkal egyszerűbb!

Nagyon-nagyon nehéz ilyesmikkel együtt élni, tényleg hálásnak kell lenni, ha nincs ilyen!

nov. 21. 17:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!