Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Megjott a kislanyom mensije...

Megjott a kislanyom mensije 10 éves de nem gorcsol ez normalis?

Figyelt kérdés

nov. 20. 19:15
1 2
 11/14 Sssaszem ***** válasza:
32%
Kedves 10-es Nekem nincs olyan nagy görcsöm, mint amikor még fiatalabb voltam. Kicsit fáj, de nem vészes a görcsöm.
nov. 21. 21:34
 12/14 anonim ***** válasza:
31%

Sssaszem,10 vagyok, Ami nekem van/volt az nem volt már normális szerintem. Most megint jobb kicsit, csak 2 nap fáj, meg előtte 1-2 hét PMS. De nincs endom, doki kizárta, szerinte ez genetikai ok miatt van, sajnos így jartam, ha felmenőim is szenvedtek vele. Sétálás segít, de melóban nem igazán lehet, mert ülőmunka. Délután meg màr hormonalis okból nem fáj annyira. 1 nap 2x indul be a buli, reggel-délelőtt, illetve estefele. Ez állítólag a hormonok napi ciklusa miatt van, persze biztos van aki pont délután 3kor görcsöl ezerrel, de nálam.ilyen még nem volt. Viszont így aludni meg napot indítani egy pokol. Meg h fogalmam sincs mennyire lesz erős. Össze-vissza van. Párhavonta jön egy "mélytésztisztítás" akkor elönt 2 napig és beleszédülök napi 2 vastabletta mellett.

És még bűntudatom is van, hogy gyenge vagyok mint a papír xD

nov. 21. 21:47
 13/14 anonim ***** válasza:
31%
Na poénkodni akartam h "mélyméhtisztitás" de nem sikerült írni se... :(
nov. 21. 21:48
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
nekem is 10 éves kislány koromban jött meg de akkor és azóta is görcsökkel jár a menzesz első 2-3 napja. gyógyszert sose szedtem rá mert kislány koromban nem adtak felnőtt koromra meg már megszoktam.
dec. 31. 08:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!