Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kisajak része feldagad?

Kisajak része feldagad?

Figyelt kérdés

Ha a kisajak egy része sokáig van dörzsölve, az a része feldagad és bepirosodik. Hogy hol, az változik az alapján, hogy hol volt stimulálva, tehát nem konstant. Van, hogy mindkettő felével történik meg egyszerre.

Feldagadt állapotában fájó, viszkető, ha megnyomkodom kemény de mintha vízzel lenne megtöltve. Egész nagyra tud dagadni, van, hogy másnapra sem megy le teljesen.

Már több hónapja vettem észre ezt a jelenséget, és azóta elég gyakran történik. Kezd eléggé zavarni.

Higiénia miatt lenne? Én úgy érzem, alaposan mosom a kezem, mégis ez lesz.

Bármilyen ötletet örömmel fogadok.

ma 15:24
 1/6 anonim ***** válasza:
63%
Kevesebbet masztizz vagy pasidnak mond meg ne nyaljon úgy vagy szexeljen veled.
ma 15:28
 2/6 anonim ***** válasza:

Használj sikosítót.

Nem jutott eszedbe???

Vagy mi van egyáltalán????

ma 15:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez vízhólyagnak tűnik. Kéretik nem gyötörni szegényeket.
ma 15:40
 4/6 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem m4szturbálok sokat, havonta 2-szer 3-szor maximum. Olyankor is próbálok óvatos lenni, szóval tényleg nem értem.

Sikosítót használok, nem a hüvelyem száraz, csak a kisajkam száraz miután feldagadt.

ma 15:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Higiéniához (ill. hiányához) egész biztos nincs köze.

Nem lehet, hogy durva a dörzsölés? Vagy néha ott száraz? Ezek a síkosítók a levegőn elég gyorsan száradnak, és akkor már inkább csúszásmentesítők... Amivel én találkoztam.

ma 16:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet allergia valamire, vagy valami bőrbetegség.
ma 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!