Mert nem fázik. Én sem fáztam gimiben egy szál pólóban a hóesésben. Most 20 évvel később meg már a réteges öltözet hiányának gondolatától is fázom 😂
dec. 2. 00:40
2/12 anonim válasza:
Gimibe mióta nők járnak? Max tinilánykák.
dec. 2. 04:35
3/12 Ypszilon1980 válasza:
Ego miatt. Nekem munkatársam ha megfagy akkor sem vesz fel sapkát, sportcipő titokzoknival, alsó lábszára kint, nehogy már neki kelljen és emiatt ne nézzen ki jól, emiatt ne nézzenek rá.
dec. 2. 06:30
4/12 anonim válasza:
#4 Nem feltétlenül az ego miatt van ez. Jó, mondjuk ha erősen boka felé érő nadrágja van akkor gyanús, de amúgy zokniból én is a boka zoknit veszem fel ilyenkor is és nem azért, mert az jól mutat, hogy látszik a bokám, hanem mert a vastagabb zokniba úgy beleizzad a lábam, hogy elviselhetetlen lábszagom lesz.
Persze emellé normális hosszú nadrágot veszek fel, haspóló ilyenkor felejtős max ha csak otthon vagyok és nem megyek sehova.
dec. 2. 07:35
5/12 anonim válasza:
Rgy középsulis az nem NŐ max LÁNY 😅
És a kérdésedre válaszolva: divat mindenek felett.
dec. 2. 07:38
6/12 Ypszilon1980 válasza:
Jó, akkor nem ego, hanem divat vagy csak tetszelgés, nem tudom, de az a kollégám ezt mondta is, hogy ő nem vesz fel olyan ruhadarabokat, amik elfedik az alakját, kecsességét.
dec. 2. 07:49
7/12 anonim válasza:
Középiskolába lányok járnak, nem nők.
dec. 2. 08:33
8/12 anonim válasza:
Mert eszetlenek.
dec. 2. 10:42
9/12 anonim válasza:
Tetszeni akarnak a fiúknak akkor is ha fáznak, nem normálisak ebben a korban
dec. 2. 13:41
10/12 anonim válasza:
Én pl azért viselek haspólót 35 évesen nyaranta főleg, mert egyelőre még megtehetem.
Ennyi a nagy indok.
Középiskolában sem feltétlenül a fiúknak akarnak tetszeni - ezt a sok idióta egoista pasas gondolja így -, hanem mert nkik kényelmes, ők szeretik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!