Középiskolába orvosi vizsgálaton mennyire kell levetkőzni, mik fordulhatnak elő, hány ember megy be vizsgálatra egyszerre, ha szégyenlős valaki megteheti hogy csak bent az orvosi szobába vetkőzik majd le?
Bugyi-melltartó.
Nézik a gerincet, lúdtalpat, testtartást, stb., meg megkérdik, menstruálsz-e már.
A fiúknál meg NEM megalázó vizsgálat az, hogy kitapintják a heréket, mert ha nem szállt le, elrákosodik a hasüregben.
De kösz a választ.
A többségnek megalazó ha pucérra kell vetkőznie hidd csak el mindegy fiú vagy lány vagy gyerek vagy felnőtt az illető!
A here leszállását meg születéskor és totyogó korban is megnézik.
Ha pár év múlva elkezdesz nemi életet élni,akkor nőgyógyászhoz is kell járnod.Sajnos,ez van.De túl lehet élni,ne aggódj.
Ezeken a dolgokon mindenki átesik.
Van női orvos nőgyógyaszok között is,bevallom előre kerestem is,kutakodtam olyan után aki szimpi és jókat hallani róla.Utána néztem hogy vizsgál,miket hallani,hisz valóban eljön majd ez az idő is.
De a teljesen màs,ott se akarkihez megyek majd,hanem akit én választottam,akiről jókat hallottam,felkészülve rá.És ott nincs meztelenre vetkőzés,mell vizsgálat is csak kérésre.Teljesen elkülönített vizsgálóval.
Meztelenre az iskolai vizsgálatkor sem kell vetkőzni.
Mi lesz veled,ha egy fiú előtt kell levetkőznöd majd.:)
A sex,jobban mondva szeretkezés,amikor 2 ember szerelmes egészen más.Mindkettő levetkőzik,szeretik,elfogadják egymást,mindkettőnek jó érzés,élmény!!!!
Ezt az orvosi vizsgálathoz ne hasonlítsd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!