Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vérzés,fertőzés,gyulladás?

Vérzés,fertőzés,gyulladás?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Hétfőn voltam nőgyógyászaton a fogamzásgátlómat felíratni. Mondtam a dokinak hogy hónapok óta hullik a hajam. Akart csinálni egy éves rákszűrést de nem tudott mert közölte hogy fertőzésem van,valószínűleg trichomonas ami régebb óta tart és ráment a petefészekre,méhre, kismedencére. Ebből én hogy lehet hogy semmit nem vettem észre? Úgy tudom ezek miatt erős hasfájásom és lázam kellene hogy legyen de semmi ilyen nem volt és állítólag már 6 hónapja tart. Azonnal felírt antibiotikumot nagy dózisban. Hétfő óta szedem. A helyzet egyre rosszabb. Fáj a hüvelyem. Borzasztó hasmenés ért ma el. És elkezdtem vérezni. Kis rózsaszín vér jön. Nagyon félek hogy ez daganat vagy valami komoly. Mi a fene a bajom? Erős pánikrohamom van. 28/ nő

márc. 14. 21:16
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom már nincsen ez a P-s megnevezés. De inkább p3 lenne gyulladás esetén.
márc. 27. 20:48
 32/37 A kérdező kommentje:
Akkor ne essek kétségbe ha esetleg p3 lesz odaírva? Éppen most olvasgatok utána.
márc. 27. 20:55
 33/37 anonim ***** válasza:

A p3-tól még ne. Olyankor csinálnak egy hpv tipizálást, meg 3 vagy 6 havonta mehetsz vissza majd kontrollra.

Ismerősömnek volt már p3-as lelelete, hpv-től. Kapott kezelést, meg ha nem javult volna csináltak volna valami kimetszést. De neki nem kellett, viszont ez is elég gyakori eljárás ahogy olvasgattam. Szóval nem kell megijedni ebben az esetben sem. :)

márc. 27. 21:02
 34/37 anonim ***** válasza:
Amúgy akinek nagyon rossz lesz az eredménye, azok a nők többnyire nem járnak évekig szűrésre. Ezért fontos minden évben elmenni, mert ha valami gáz van, időben felfedezve simán kezelhető a legtöbb esetben.
márc. 27. 21:04
 35/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Majd megírom mi lett az eredmény. :/
márc. 28. 07:13
 36/37 anonim ***** válasza:
Jólvan. Kitartást. 😌
márc. 28. 07:14
 37/37 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Még nincs eredmény. De ahogy elmúlt a menzeszem,rohadtul elkezdtem viszketni és fáj a hasam. Úgyhogy biztos hogy nem múlt el a trichomonas. Ha egyáltalán trichomonas mert ugye tenyésztés nem volt.
ápr. 7. 08:26
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!