Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől van ilyen erős hüvelyfáj...

Mitől van ilyen erős hüvelyfájdalom?

Figyelt kérdés

16L

Másfél éve együtt vagyok a barátommal, akivel egeszséges kapcsolatban vagyunk. Ezalatt az idő alatt próbáltunk ki dolgokat, de nem feküdtünk le, inkább csak kézzel elégítettük ki egymást.

Tudni kell, hogy akárhányszor maszturbáltam korábban, sosem ment fel 1 ujjam sem. Elég nedves voltam, de nem ment, nagyon fájt. Aztán a barátom egyszer megpróbálta de azon nyomban abba is kellett hagynia. Olyan szinten fájt , hogy majdnem sírtam. Később többször neki futottunk de max 1-2x volt fájdalommentes, így már érthető, hogy miért nem feküdtünk le.

Egyébként ő ezt tiszteletben tartja, és ha nekem nem megy én őt attól még kielégítem, csak elég szar így. Magamnak próbálom akkor is nagyon nagyon fáj. Már szorongok ettől, hogy nem tudom élvezni az együttléteket, meg még maszturbálni is alig tudok.

Mitől van ez?

tegnap 18:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp doki.

(Ha ő nem talál szervi okot, akkor lehet pszichés is, de ebbe így látatlanba nem mennék bele, mert rengeteg rejtett ok lehet, amire nem is gondolna egy laikus.)

tegnap 18:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Könnyen lehet, hogy nem fejlődött megfelelően a hüvelyed, ami magzati korban három csőből egyesül. Szóval lehet még egy a látható alatt, amit műtéttel lehet összenyitni.
tegnap 19:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem teljesen értem azt a részét, hogy miért nem tudsz maszturbálni. A csiklódat tudod simogatni, nem?
tegnap 19:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, úgy persze igen. De úgy értettem, hogy semmi mást nem tudok, pedig szeretnék.
tegnap 23:10
 5/5 anonim ***** válasza:

4

Ja, értem.

Szerintem is mindenképp menj dokihoz!

ma 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!