Petefészek és hüvelyfájdalom lehet megkésett peteérés jele?
Nagyon furán fogalmaztam meg, de konkrétan napok óta fáj a bal petefészkem és mintha a hüvelyem is. (Illetve a méhemnél apró kis bizsergő érzést érzek néha) A folyásom pár napja sok és átlátszó… az előző mensim sajnos késett és valamiért 41 napra jött meg. PCOS-em van a gyerekem születése után rendeződött a ciklusom és 29-30 naposak voltak ő 20 hónapos szóval a múltkori esetig minden szuper volt. Nem gondolnám, hogy felfáztam volna, mert szerintem az jobban fájna viszont kellemetlen mert legalább 2 napja ezzel “szenvedek”. Érdekelne, hogy mással is előfordult már? Gyanítom, hogy ismét felborult a ciklusom és ez is majd kitolódik. Egyébként naptár szerint most vagyok a 23.napon. 😅
Kérlek ne nézzetek hülyének, de tényleg csak az érdekelne, hogy mással is előfordult már és mi lett vele.
Mi lett végül veled? Nekem hivatalosan nincs PCOM,de érzem mikor van ovum, hasonlóan fájas-folyás miatt. 12-21. nap között bármikor lehet nekem. Szerencsére most már 5 hónapja atompontosan követi a holdciklust, telihold utáni nap jön meg. :O
Most viszont megint nagyon szúr a jobb petefeszkem a 28. Napon. Azt olvastam okozhatja a sárgatest sorvadása. Terhességnél meg pont attól fájhat, hogy aktìv a sárgatest.
Fura a női lét, nincs ket egyforma ciklus vagy fájdalom. Az előző menzim nagyon laza volt és alig fájt. Előtte meg mintha tisztítókúrát csinált volna a méhem, sok ver és nagyobb darabok is voltak benne.
Még nem műtöttek, de méhsővényem van, ami okozhat ilyen kellemetlen menzit a net szerint. Dokim szerint inkább endometriózist kene nézessek valahol magánban. :/
Szia!
Tegnap jött meg 34 napra, de iszonyat kevés mondhatni csak a wc papíron látszódik nem tudom befog-e indulni. Arra emlékszem, hogy mielőtt diagnosztizálva lettem a PCOS-el pont ugyan ez a tünetem volt azért is mentem orvoshoz, mert azt hittem felfáztam, de kiderült, hogy sajnos PCOS. Mindenképp vizsgáltasd ki magam endometriózis miatt ha az orvosodnál is felmerült a gyanú, mert minél hamarabb fedezik fel annál jobbak az esélyeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!