Vérzés,fertőzés,gyulladás?
Szerintem a hasmenés a stressztől vagy az antibiotikumtól van. És volt hogy nekem is bőven idő előtt megjött mikor gyulladásom volt. Pl mindig mikor kliont kaptam sokkal sokkal előbb megjött , a nődoki meg azt mondta nem attól. A macmiror meg mindig hosszabbított pár napot.
Szerintem ez mind az antibiotikumtól van amit nagy dózisban kaptál, a fájdalom meg a betegségtől lehet.
Szedsz probiotikumot? Anélkül az ilyen erős antibiotikumok nagyon durva mellékhatásokkal járnak.
Sokszor tünetmentesek az ilyen fertőzések egyébként
Normaflor kevés, nekem már gyógyszertáros se akarta kiadni, inkább nézz rá a BioGaiara, és szedd sokáig (nekem 2 hétig kellett erős antibio után).
Gondolom mész vissza kontrollra, ha nagyon aggódsz, hívd fel az orvosod addig is
"Trichomoniasis esetén mindkét nemben, de különösen a férfiak esetében gyakori a tünetmentes fertőződés.
Amennyiben tüneteket okoz, nőkben jellegzetes a hüvelygyulladás, melyet bőséges, habos, zöldes színű folyás, és a szeméremajkak viszketése kísér. Krónikus esetben a diszkomfort érzés már megszűnhet, a beteg csak jelentős mennyiségű vizes folyást észlel, amely miatt rutinszerűen tisztasági betéteket használ, kényszeresen tisztálkodik. Előfordulhat ezen felül a vizeletürítés közben jelentkező fájdalom, húgycsőégés, amely a húgycső gyulladására utal."
Egy STD vizsgálat nem ártott volna, de hogy beszedted az antibiot így már mindegy mert nem kapnál helyes eredményt. Én pár hónap múlva azért csak csináltatnék egy std szűrést, ahol egy van ott sanszosan lehet másik fajta fertőzés is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!