Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Citológia után normális?

Citológia után normális?

Figyelt kérdés
Kedden voltam vizsgálaton,aznap este volt egy pici véres barnás folyásom még enyhén görcsöltem.azóta is vannak enyhe görcsök a folyás elmúlt.tegnap este irtóra elkezdett fájni a derekam meg görcsöltem,éjjel mikor elmentem wc-re hát nem folyás hanem mintha a menzeszem jött volna meg,de inkább csak barnás vérzés ami van.a menzeszemnek csak jövő héten pénteken kell megjönnie ami eddig teljesen pontos volt.olvastam,hogy citológia után lehet ilyan de így is,ennyi nappal? köszönöm, igyekszem elérni az orvosom.
ma 06:55
 1/1 anonim ***** válasza:

Biztos nem a cito okozta, ha megsértette volna a méhszájadat, akkor azonnali fájdalommal járna. Már a dokinál felszisszentél volna.

Vagy véletlen egybeesés (hormonális) vagy túlstresszelted a vizsgálatot.

ma 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!