Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vérzés,fertőzés,gyulladás?

Vérzés,fertőzés,gyulladás?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Hétfőn voltam nőgyógyászaton a fogamzásgátlómat felíratni. Mondtam a dokinak hogy hónapok óta hullik a hajam. Akart csinálni egy éves rákszűrést de nem tudott mert közölte hogy fertőzésem van,valószínűleg trichomonas ami régebb óta tart és ráment a petefészekre,méhre, kismedencére. Ebből én hogy lehet hogy semmit nem vettem észre? Úgy tudom ezek miatt erős hasfájásom és lázam kellene hogy legyen de semmi ilyen nem volt és állítólag már 6 hónapja tart. Azonnal felírt antibiotikumot nagy dózisban. Hétfő óta szedem. A helyzet egyre rosszabb. Fáj a hüvelyem. Borzasztó hasmenés ért ma el. És elkezdtem vérezni. Kis rózsaszín vér jön. Nagyon félek hogy ez daganat vagy valami komoly. Mi a fene a bajom? Erős pánikrohamom van. 28/ nő

márc. 14. 21:16
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Igen ma felhivtam,azt mondta hogy normális a Klion kúp mellett a vérzés és a csípés,fájdalom. :/ Meg különböző,ijesztő hús szerű nyálkahártya darabok meg minden jön belőlem és közölte a nőgyógyász hogy ez normális és használjam tovább. Csak azt nem tudom hogy jövő hétfőn hogy fog megvizsgálni mert mára már az is fájt hogy ülök. Teljesen szétmart a kúp szerintem.
márc. 18. 20:42
 22/37 anonim ***** válasza:
A klion ilyen erős gyógyszer, amíg beteg vagy odalent ilyen mellékhatása van. Ha már kezdesz gyógyulni, enyhülni fog. Nekem legalábbis így volt.
márc. 18. 21:24
 23/37 A kérdező kommentje:
Akkor lehet hogy kezdek gyógyulni,mert mára már nagyon kicsi piros vérpötty van csak. És már nem fájt ma annyira. Köszönöm hogy leírtad ezt mert így kicsit megnyugodtam.
márc. 19. 20:42
 24/37 anonim ***** válasza:
Biztos rendbe fogsz jönni. Csak utána menj vissza a kontrollra. :)
márc. 20. 06:14
 25/37 A kérdező kommentje:
Megyek hétfőn. Remélem helyre jövök addigra.
márc. 20. 20:29
 26/37 anonim ***** válasza:
Majd írd meg mit mondtak. Kitartást! :)
márc. 21. 05:33
 27/37 A kérdező kommentje:
Megírom hétfőn. Köszi.
márc. 22. 20:11
 28/37 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Ma voltam kontrollon. Úgy tűnik hogy elmúlt a gyulladás. Csináltak egy rákszűrést és várjuk az eredményt. Azt mondták hogy abból kiderül ha esetleg még maradt gyulladás. Meg elvileg lesz egy baktérium tenyésztés is,hogy biztosan elmúlt e. Kíváncsian várom az eredményt.
márc. 25. 20:02
 29/37 anonim ***** válasza:

Legalább a gyulladás elmúlt, megérte egy kicsit szenvedni. :)

Remélem minden rendben lesz a szűrésen is.

márc. 25. 22:02
 30/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm. De szerintetek ha mégis visszamaradt egy kis gyulladás akkor a rákszűrés eredménye mi lesz? P2 vagy P3?
márc. 27. 20:30
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!