Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vérzés,fertőzés,gyulladás?

Vérzés,fertőzés,gyulladás?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Hétfőn voltam nőgyógyászaton a fogamzásgátlómat felíratni. Mondtam a dokinak hogy hónapok óta hullik a hajam. Akart csinálni egy éves rákszűrést de nem tudott mert közölte hogy fertőzésem van,valószínűleg trichomonas ami régebb óta tart és ráment a petefészekre,méhre, kismedencére. Ebből én hogy lehet hogy semmit nem vettem észre? Úgy tudom ezek miatt erős hasfájásom és lázam kellene hogy legyen de semmi ilyen nem volt és állítólag már 6 hónapja tart. Azonnal felírt antibiotikumot nagy dózisban. Hétfő óta szedem. A helyzet egyre rosszabb. Fáj a hüvelyem. Borzasztó hasmenés ért ma el. És elkezdtem vérezni. Kis rózsaszín vér jön. Nagyon félek hogy ez daganat vagy valami komoly. Mi a fene a bajom? Erős pánikrohamom van. 28/ nő

márc. 14. 21:16
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

Hát ez így jó kérdés, nem tudsz róla hogy lenne valamilyen gyógyszerérzékenység?

Nézd meg az antibio mellékhatásait is, mennyire tér el attól, mit írnak benne stb

És vegyél holnap normális probiotikumot

márc. 14. 22:34
 12/37 A kérdező kommentje:
Nem tudok gyógyszerérzékenységről. A hányás,hasmenés az lehet mellékhatás. De mitől lehet nyákos vér darab?
márc. 14. 22:41
 13/37 anonim ***** válasza:
Azt mondtad fáj a hüvelykúp is, valószínűleg a fertőzést érzed, az fájhat. De mivel itt nagyon ritkán válaszolnak orvosok, hívd fel holnapra nőgyógyászod
márc. 14. 23:12
 14/37 A kérdező kommentje:
Igen fáj ahogy nyomom fel. Olyan mintha nem múlna a hüvelygyulladásom hanem inkább egyre rosszabb lenne.
márc. 15. 03:37
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

A klion hüvelykúpnak lehet enyhe vérzés a mellékhatása. Az hogy fáj, ég stb megint csak azt jelzi hogy dolgozik a tabletta. A hányás, hasmenés valszeg az antibiotikum és a stressz együttes hatása.

Próbálj kicsit megnyugodni.

Mikor voltál utoljára szűrésen?

márc. 16. 02:58
 16/37 A kérdező kommentje:
2 éve voltam rákszűrésen egy magándokinál aki sosem értesített arról hogy mi az eredmény.
márc. 16. 21:00
 17/37 A kérdező kommentje:
Szerintem a hányás és hasmenés az lehet hogy étel miatt volt,mert továbbra is szedem az antibiotikumot és amikor hánytam aznap kínai kaját ettem. Azóta csak annyi hogy narancssárga lett a vérzésem és sűrű.
márc. 16. 21:01
 18/37 anonim ***** válasza:

Az is lehetséges. Próbálj megnyugodni. Ha letelik a kezelés és panaszmentes leszel, elmész és megcsinálják a szűrést. Nem hiszem, hogy két év alatt olyan nagyon nagy baj lehetne. De azért érdemes évente eljárni máskor. :)

Ha esetleg a tünetek nem javulnak, ragaszkodj a tenyésztéshez, mert csak az tud adni 100%-os eredményt.

márc. 16. 21:32
 19/37 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Nem tudom olvassa e még valaki de az antibiotikum már elfogyott,a kúpból még 3 van vissza de konkrétan ugyanugy fáj a hüvely. Szerintem gyulladt ugyanúgy és most tegnap óta a bal oldali petefészekem környéke is fáj,szúr. Szóval ez úgy tűnik mintha egyre rosszabb lenne amióta szedem ezeket. Előtte nem is tudtam róla hogy gyulladásom van.
márc. 17. 20:34
 20/37 anonim ***** válasza:
Es akkor beszéltél azóta a nőgyógyászoddal?
márc. 17. 23:50
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!