Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Megbántad, hogy beoltattad...

Megbántad, hogy beoltattad magad? Vagy ha nem oltattad be magad akkor utólag is jó döntésnek gondolod?

Figyelt kérdés

Nem konteókra vagyok kíváncsi, nem az a célom, hogy egymásnak ugorjatok, csak puszta kíváncsiság.

Ha semleges vagy a témával kapcsolatban (ha beoltattad magad, ha nem) az is érdekel.

2023. nov. 29. 09:37
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
23%
#40 Jah, csak nem téged. Egyébként már lejárt a 2 éves határidő, ami után minden oltottnak meg kellett volna halnia. Vagy az a konteó nem ez a konteó?
2023. nov. 30. 15:27
 42/50 anonim ***** válasza:
20%
Határidő? Itt nincs semmilyen határidő! Majd szép sorjában, valakinek pár nap, valakinek pár hónap, valakinek 1-2-3 év.
2023. nov. 30. 15:34
 43/50 anonim ***** válasza:
34%

#42 Az ugye megvan, hogy ez csak a fejedben van? Gondolom semmilyen bizonyítékot nem tudsz felmutatni a konteód alátámasztására. Csak szereted azt hinni, hogy te milyen okos voltál, amiért nem oltattál, az tök mindegy, hogy kitalációkkal és spekulációkkal igazolod a tévképzeteidet.

Meddig kell élnem, hogy kimondhassuk, hogy nem téged igazolt az idő? Vagy ha majd 30 év múlva halok meg, az is az oltás miatt lesz, mi?

2023. nov. 30. 15:47
 44/50 anonim ***** válasza:
5%

Egy komment:

"Hát túl nagy a véletlen. Én is 2 szputnyikot kaptam 2 éve most nekem is ez a problémám hogy a nyugalmi pulzusom 58-65. Ha felállok felmegy 90re ha sétálok is 100-110. Ha például lépcsőn megyek fel 130ra is felugrik.Ekg nem mutatott eltérést.Vérkép rendben volt. Jövőhéten megyek szívultrahangra."

És hány ilyen van!

2023. nov. 30. 17:28
 45/50 anonim ***** válasza:
28%

#44 Előtte mennyi volt az illető pulzusa, milyen volt a vérképe, hány kiló volt maga az ember, mennyire volt fitt? Mennyit hízott és tespedt az illető a mérések között eltelt két év karantén alatt? Húúú, hány ilyen van, aki ellustult és elpuhult a karanténban, húúú... De biztos az oltás miatt szarok az értékei, igen... Nem a mozgáshiány, hízás és tespedés, a házhoz rendelt f.s kaja miatt...

ÉS! Ha még patent mód edzett volna, egészségesen étkezett volna, stb. a karantén alatt, még akkor is meg lenne az esélye arra, hogy beüt nála valamilyen egészségügyi szar.

2023. nov. 30. 17:59
 46/50 anonim ***** válasza:
5%
Ha elolvasod, a legtöbben azt írják hogy OLTÁS UTÁN!, tehát nem oltás előtt, hanem oltás UTÁN!, pont ez a lényeg és a csopikban is ez van!
2023. nov. 30. 19:20
 47/50 anonim ***** válasza:
66%
Nem bántam meg és még nem voltam igazoltan covid-os se
2023. nov. 30. 19:21
 48/50 anonim ***** válasza:
29%
#46 De bizonyítani, hiteles forrásokkal, kutatásokkal, felmérésekkel tudod-e alátámasztani az állításaidat? Ez a lényeg. Mert ha nem, akkor csak konteó és képzelgés minden nyomorult megnyilvánulásod. Értelmetlen és megalapozatlan képzelgéseket és "összefüggéseket" bárki tud az internetre okádni.
2023. nov. 30. 20:41
 49/50 anonim ***** válasza:
0%
Ha neked konteó kétségbeesett emberek segélykiáltása, névvel, fényképpel...
2023. nov. 30. 23:20
 50/50 anonim ***** válasza:
29%
#49 Mivel bőven elképzelhető, hogy az oltástól függetlenül lettek betegek (értsd: akkor is megbetegedtek volna, ha nem oltatják be magukat, csak akkor nem írták volna ki facebookra, mert senkit nem érdekelt volna), ezért igen, konteó.
2023. dec. 1. 02:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!