Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Megbántad, hogy beoltattad...

Megbántad, hogy beoltattad magad? Vagy ha nem oltattad be magad akkor utólag is jó döntésnek gondolod?

Figyelt kérdés

Nem konteókra vagyok kíváncsi, nem az a célom, hogy egymásnak ugorjatok, csak puszta kíváncsiság.

Ha semleges vagy a témával kapcsolatban (ha beoltattad magad, ha nem) az is érdekel.

2023. nov. 29. 09:37
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
78%

16

Gratulálok a kultúrált válaszodhoz... Nem oltattam, valószínűleg átestem rajta (nem teszteltem) és nem "döglöttem meg". Viszont a munkahelyemen volt egy hét kényszerszünet, olyan sok kovidos volt. Mindegyikük oltva volt. Én nem voltam oltva és nem voltam beteg. Ki érti ezt...?

2023. nov. 29. 13:50
 22/50 anonim ***** válasza:
7%

#21 hazudni en is tudok.

A kollegam nem oltotte be magat es gyikka valtozott. (mar elmult)

En beoltattam magam es masnap megnyertem a lotto fonyeremenyt.

2023. nov. 29. 14:14
 23/50 anonim ***** válasza:
84%
Nem oltattunk a férjemmel, mai napig örülünk neki.
2023. nov. 29. 15:09
 24/50 anonim ***** válasza:
35%

2 Pfizer, nagyon megbántam, azóta jelentősen romlott az egészségem....

Köszi Karikó!

Jól kibasztál a honfitársaiddal is

2023. nov. 29. 15:20
 25/50 anonim ***** válasza:
100%
Ez amúgy miért "nők egészsége" kategória? Csak nők válaszára kíváncsi a kérdező?
2023. nov. 29. 15:24
 26/50 anonim ***** válasza:
86%
Nah, eredetileg az Emberekben volt, csak ide dobták a modik.
2023. nov. 29. 15:25
 27/50 anonim ***** válasza:
61%
Ami késik, nem múlik.
2023. nov. 29. 18:02
 28/50 anonim ***** válasza:
44%
"Ami késik,nem múlik"... Nem értem. Azok akik oltás ellenesek, azok azt kívánják, hogy azoknak akik beoltattàk magukat idővel legyen majd valami bajuk? Nagyon szomorú hozzáàllàs. Miért nem lehet elfogadni, hogy van aki az oltásban bízik, van aki meg nem? Miért téma ez újra és újra?
2023. nov. 29. 20:18
 29/50 anonim ***** válasza:
75%

#28: Tényleg felfoghatatlan már számomra is, hogy miért viselkednek így egymással az emberek ezzel kapcsolatban. :( Én ugyan nem oltattam,de rengeteg bántást kaptam érte az életben is. Viszont én sosem bántottam az oltottakat. Mindig meghúztam magam. A szomszédunk nem mert a közelünkbe jönni, mert nem voltunk beoltva... Ez szép viselkedés volt pl.

A neten ami meg ment ezzel kapcsolatban mindkét oldalról az minősíthetetlen. Miért kéne bárkinek is a halálát kívánni?

De hiába írjuk, aki így utálkozik, sose fog megváltozni sajnos.

2023. nov. 29. 21:12
 30/50 anonim ***** válasza:
82%
Ez így van utolsó!
2023. nov. 29. 21:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!