Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Megbántad, hogy beoltattad...

Megbántad, hogy beoltattad magad? Vagy ha nem oltattad be magad akkor utólag is jó döntésnek gondolod?

Figyelt kérdés

Nem konteókra vagyok kíváncsi, nem az a célom, hogy egymásnak ugorjatok, csak puszta kíváncsiság.

Ha semleges vagy a témával kapcsolatban (ha beoltattad magad, ha nem) az is érdekel.

2023. nov. 29. 09:37
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
14%
Ez nem a halál kívánása, a dolgoknak következményei vannak. Mint ahogy annak is, ha megeszel egy zacskó patkánymérget. És itt egyre több dokumentáció jelenik meg arról, hogy amit beadattak maguknak az emberek az méreg, egy időzített bomba. Arról nem is beszélve, hogy aki figyelmesebb volt, az már több mint egy évtizede tudott róla, hogy mi a célja ezeknek az oltásoknak.
2023. nov. 30. 03:08
 32/50 anonim ***** válasza:
26%
#31 Írta a kérdező, hogy nem konteókra kíváncsi. Miért kell minden sz.rt elhinni, amit a neten olvasol?
2023. nov. 30. 03:53
 33/50 anonim ***** válasza:
23%

#32 Neked is ajánlom az oltáscsoportokat, amiket oda leírtak azok tények, csak nem mondja be a tévé, és mindenki csak legyint rá. Szánj rá egy órát, bőven elég lesz olvasni az eseteket az oltás utáni halálozásokról, szövődményekről, bármilyen korosztályban.

Egy fiatal lány, aki az oltás után szívbeteg lett, vagy egy anyuka aki pár nappal az oltás után a konyhában esett össze, csak hogy kettőt kiragadjak.

Ezeket emberek írták a Facebookon, nem konteó!

2023. nov. 30. 04:06
 34/50 anonim ***** válasza:
20%

Csak egy pár esetet szemelvényeztem, kb. 1 éve írták, azóta nem tudjuk mi van, de rengeteg ilyen esetet lehet olvasni.

"Szívritmus zavar, vérnyomás az egekben, ízületi fájdalom, emésztési problémák, alvászavar, pánikroham, ha hideg van azért ha meleg van azért, ha fúj a szél azért fáj a fejem, szédülés,hát fájás. Ezek mind 2 kínai oltás után." (P. Istvánné)

"Pont veled majdnem egyidőben kaptam a két oltást azóta folyamatos rosszul léteim vannak hányinger szédülés ,látás zavar mint neked mára már annyira rossz hogy elájultam." (P. Anita)

"Én is a második óta állandóan beteg vagyok fájnak az izületeim . Mindent el kapok.sosem voltam ilyen beteges." (N. Mónika)

"Az én egyik 46 éves férfi ismerősöm is oltások után hallucinált! Bezárt lakásba bement 2 férfi, ami későbbi időpontban már nők voltak bent.Aztán össze pakolta a cuccait,mert ,,állítólag,,a bérbeadó kitette a lakásból. Ami szintén nem volt igaz.A munkáltatója is látta, hogy baj van,mert nem tudta ellátni a munkáját!Elvitte orvoshoz, és ezek után pszichiátrián kötött ki!!" (H. Ferencné)

"Látás romlás és nehézláb megvan." (Sz. Miklós)

"Már most úgy érzem magam mint ha belennék állva.. szédülgetek, faj a szívem a mellkasom. A fejem hasogat és nagyon gyenge vagyok.. már lassan 12 órája.. ez normális?" (R. Péter)

"25 éves vagyok sose volt problémám azota 160 a pulzusom vérnyomásom ugrál februarba megyek kardiologiara." (Flóra)

"Naponta halnak meg emberek "tragikus hirtelenséggel", betegszenek meg súlyosan úgy, hogy korábban semmilyen bajuk nem volt.

Egyes esetekben "csak" egy-egy érték a vérképben indokolatlanul és jelentős mértékben eltér az átlagostól. Nem megyek most bele, hogy ez szerintem mi miatt lehet, de NEM volt ennyi tragédia, hirtelen szívmegállás, és tömeges megbetegedés a rettegett betegségekben, mint az elmúlt 1-2 éves időszakban!" (K. Kinga)

"A barátnőm mondta épp ma reggel, hogy a lányának folyamatos emésztési- és bél problémái vannak a 3. Oltás óta, 20 éves. 😔 De sok más embertől is hallottam. Van olyan, akinek rákra gyanakszanak, labor eredményei alapján. Rengeteget fogyott és egyenlőre nem találják a pontos okot..." (Sz. Csilla)

2023. nov. 30. 04:28
 35/50 anonim ***** válasza:
20%
Aha, oké. És bizonyított is, hogy az oltások okozták ezeket? Mert a nagy számok törvénye alapján simán lehet, hogy oltás nélkül is megbetegedtek volna ezek az emberek (ahogy nap-mint-nap betegszenek is meg emberek oltás nélkül is), csak mivel közel egybeestek az időpontok, ezért az oltásnak tulajdonítják a problémákat.
2023. nov. 30. 04:45
 36/50 anonim ***** válasza:
40%
Jelentettem ezt a két kommentet, mert erre senki nem kíváncsi. Spekuláció és ezek tipikusan olyan betegségek, amik oltás nélkül is bárkivel bármikor megtörténhetnek.
2023. nov. 30. 07:19
 37/50 anonim ***** válasza:
39%
#33 azt is emberek írták a facebookon, hogy a föld lapos. Nem konteó?
2023. nov. 30. 09:08
 38/50 anonim ***** válasza:
70%

Szemelyesen is ismerek egy fickot, aki miutan megkapta az oltast, ket orán belul halott volt. Szornyu kovetkezmenyei vannak az oltasnak.

Ez a szerencsetlen ficko felult a hazug propagandanak, elment beoltatni magat, megkapta az oltast es mar indult haza a csaladjahoz (5 kisgyerek!!!) es hirtelen, a semmibol meghalt. Elutotte ot egy reszeg autos.

Hat, igen. Szornyu hatasai vannak az oltasnak.

2023. nov. 30. 10:45
 39/50 anonim ***** válasza:
69%

Na jól van, ti menthetetlenek vagytok, akkor további jó "szórakozást"!

És ne feledtétek: majd az idő igazol!

2023. nov. 30. 14:19
 40/50 anonim ***** válasza:
83%
*És ne feledjétek: majd az idő igazol!
2023. nov. 30. 14:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!