Antibiotikum, felfázás, megfázás, gyógyszerek okozhat ilyet?
Sziasztok! Sajnos múlt hét elején nagyon csúnyán lebetegedtem, illetve ezzel együtt fel is fáztam.
Kaptam rá Sumamed 250 nevezetű antibiotikumot, mondván az mindent helyre fog hozni. A felső légúti bajokat rendbe hozta, a felfázást nem. Arra kaptam hétfőn Monuralt. Illetve nyilván Coldrex, Rubophen, CataflanDoloRapid, vitaminok, minden ment.
Kérdésem az lenne, hogy ez a rengeteg minden, amit beszedtem es persze maguk a betegségek okozhatja-e azt, hogy 25. napra megjött és nem intenzíven, feltűnően ahogy az szokott lenni. Hanem csak egyszer észrevettem, hogy minimálisan a WC papír rózsaszín, megvizsgáltam magam és rendes elénk piros vér, de egyáltalán nem az a megszokott első napos mennyiség. Kevesebb jóval. Persze tudom, nem vagyunk gépek, hogy mindig ugyanúgy működjön minden, kétségbe se vagyok esve. Csak hátha valaki járt már hasonló módon.
Egyébként ilyen 28-29 napokra szokott inkább megjönni és azért görcsölni is szoktam. Most semmi😊
Köszönöm előre is a válaszokat!
Képzeld en mikor lebetegedtem ha volt 2 hetem a mensiig akkor is megjott.
Gyogyszert szedek mar lassan 2 eve en meg mindig ha beteg vagyok vagy elkezdek barnazni, vagy ahogy abba hagyom a tablettat masnapra megjon
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!