Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ilyenkor mi a teendő? elvagyok...

Ilyenkor mi a teendő? elvagyok keseredve..

Figyelt kérdés
Valószínüleg hüvelygombám van / valami hasonló, viszket ,csíp a pisi . nőgyógyász nem vizsgál meg mert nem múltam el 18 de gyermeknőgyogyász nagyon drága . krémek stb nem segítenek rajtam, ilyenkor mi a teendő?:( nagyon gyakran van huvelygomban kb 3-4 hetente elojon. canesten combit meg nem probaltam ,sikerult szerezni , valakinek van véleménye róla,mennyire hatásos?

jan. 24. 13:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy az a gond?
jan. 24. 13:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Háziorvos tud felfázásra tesztelni (ha a pisilés csíp, akkor húgyúti fertőzésed is van), és azt is megmondja, hogy hol látnak el, ha kell ad beutalót is
jan. 24. 13:10
 3/7 anonim ***** válasza:
59%

"gyermeknőgyogyász nagyon drága"

Nulla Forint, állami ellátás keretein belül. De a gyerek nőgyógyász nem azért gyerek, mert 18 év alattiaknak van. Azért gyerek, mert a nemileg teljesen éretlenekre (kislányok) van specializálódva.

De ha a vizelés okoz tünetet, mehetsz urológiára is. Menj, és több ilyen kérdést már ne tegyél fel!

jan. 24. 21:50
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

3, itt lakom egy megyeszékhely mellett (15 km), sima szülészet-nőgyógyászat sincs mindig a megyei kórházban, nemhogy gyermeknőgyógyászat.

Viszont van egy kiválóan felszerelt állami szemészet a lakóhelyemen, 8-12 hónap, mire kapsz időpontot. (Maximum 3 havonta kell járjak, mert épp vakulok meg, próbáljuk lassítani, hogy ez mennyire gyorsan történjen meg, de ez nem sürgősségi kategória) A többi szakrendelés csak 3-4 hónapos várakozást igényel, ha épp nem a halálodon vagy.

Még jó, hogy van egy pár magánklinika a megyeszékhelyen, mert különben alapellátásokat nem tudna igénybe venni a lakosság fele. Csak, ugye ezek fizetősek. És ez egy gazdag megye, számtalan ipari parkkal és shopping centerrel.

Ebben az országban vannak helyek, ahová a mentő is csak egy óra múlva tér ki, ha a fæsza utakon nem töri éppen ki a kerekét a rohamkocsi.

Javaslom, hogy ébredj fel, mert belelóg a bilibe a kezed!

jan. 24. 22:25
 5/7 A kérdező kommentje:
pontosan annyi kerdest irok ki amennyit szeretnek nem kotelesseged ranyomni es valaszolni. :)
jan. 25. 00:27
 6/7 anonim ***** válasza:
43%
Látom, a lényeget nem fogjátok fel: Kérdező, menj normális nőgyógyászhoz! Tudjuk, hogy szüzvagy, ezért van a rinya
jan. 25. 10:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szűz de te tudásra az lehetsz:(
jan. 25. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!