Fogamzásgátló szedés mellett előbb jelentkezett vérzés, más is tapasztalt hasonlót?
Figyelt kérdés
Évek óta szedek fogamzásgátlót, még 8 szem van vissza a levélből, és tegnap erős darabos vérzés kezdődött. El is mentem nőgyógyászhoz, csinált ultrahangot, nem talált szervi okot, elvileg hormonálisan kezdődött a vérzés. A fogamzásgátlót abba kell hagynom, majd 7 nap szünet után egy másik fajtát kezdek. Kaptam vérzéscsillapítót is amit addig szedek míg vérzek. Mással is fordult elő ilyen, hogy a tabletta már nem volt hatékony?ma 13:00
1/1 anonim válasza:
Fordult már elő velem ilyesmi. Én szedtem ugyanúgy ahogy egyébként is kellene. Aztán a szokott időben megtartottam a szünetet. És ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!