Fogamzásgátló tabletta mellett nem jelentkezett vérzés, minden nap délután 4kor veszem be a tabit és max egyszer volt hogy hánytam. Mennyire kell aggódnom hogy nem jött meg? (terhes nem lehetek!!!!)
Figyelt kérdés
Ez a második hónap hogy szedem. Az első levél után normális volt#menstruáció #fog.tab.
2020. jún. 4. 19:39
1/7 anonim válasza:
Teszteltél? Hányás mikor volt a bevétel után? Sajna a tabletta se ad 1000%os védelmet, ha rendesen szeded is...
Ha negatív a teszt akkor pár nap múlva megismételhetnéd. Elvileg előfordulhat, hogy kimarad a vérzés, de én is sík ideg lennék, ha nem jönne meg. Mondjuk második hónapban még előfordulhatnak fura dolgok, de én tuti tesztelnék többször is, ha negatívak, akkor nem paráznék, ha többször előfordulna, akkor húznék dokihoz.
2/7 A kérdező kommentje:
Nemi élet nélkül nehéz lenne terhesnek lenni... Doki meg egyelőre korona miatt még nem fogad.
2020. jún. 4. 20:12
3/7 anonim válasza:
Ha nem élsz nemi életet, akkor egyelőre nincs miért aggódnod.
4/7 anonim válasza:
Szerintem nincs semmi gond. Az első három hónapban elvileg ez "normális", meg kell szólnia a szervezetednek. Ne aggódj, ha a harmadik hónapban sem jön meg, menj el orvoshoz, lehet nem jó neked ez a tabletta. De biztosan be fog állni, csak egy kis idő kell neki.
5/7 anonim válasza:
Meg kell szoknia* bocsi a telóm írta át
6/7 A kérdező kommentje:
Ez nem aggódás csak nem értem, mert az első hónapban meg volt rendesen és most nem tudtam hogy ez normális.
2020. jún. 4. 20:24
7/7 anonim válasza:
Simán belefér az elején, nekem is volt ilyen pedig már több hónapja szedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!