Végbélfájdalom menstruáció környékén?
Figyelt kérdés
Ti tapasztaltatok már ilyet? Milyen jellegű volt és mikor tapasztaltátok, megmaradt valameddig a vérzés elmúlása után is? Milyen idősek voltatok, amikor ilyet tapasztaltatok? Kiderült, mi az oka?
(Megyek vele nődokihoz első körben, de addig is érdekelnének tapasztalatok.)
tegnap 18:00
1/5 anonim válasza:
Oh nekem minden menstruáció alatt van ilyen, van hogy konkrétan belenyilal oda vagy csak ilyen tompa belső fájdalmat érzek. El szokott múlni amikor vége a vérzésnek
3/5 anonim válasza:
Mintha kést állítottak volna bele. Nem járkálok én ezzel orvoshoz, csak veszek be gyógyszert.
4/5 A kérdező kommentje:
2-es: Lehet, hogy neked normális, viszont nekem csak most az utóbbi menstruációk alkalmával fordult elő, pedig nem tegnap óta menstruálok, hanem lassan már a klimaxhoz közelítek. És most először már a vérzés megszűnte után is előfordul, tegnap estétől ma reggelig nyilallgatott időnként, éjjel is amikor felébredtem, éreztem. Aztán szerencsére elmúlt, legalábbis egyelőre.
tegnap 18:28
5/5 anonim válasza:
Lehet, hogy akkor pont a klimax miatt van.
De, ha úgy is mész orvoshoz, miért itt kérdezősködsz?
A válaszok neked úgysem jók, fél információkat adsz meg, ami alapján totózunk, hogy vajon mi lehet a probléma....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!