Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 14 éves lányom durván szőrösöd...

14 éves lányom durván szőrösödik, szokatlan helyeken. Megszűnhet ennek egy része legalább, a kamaszkor elmúltával?

Figyelt kérdés

Ami durva, az hogy hátul a dereka, hasa a köldökéig, a két melle között is van erősebb szőrnövekedés meg a mellbimbó körül, az tudom, sokaknak van. Meg persze a lába is nagyon szőrös és a hónalja. Ami a legrosszabb hogy nagyon fekete, legtöbb helyen vastag is. A bőre meg hófehér, hogy még feltűnőbb legyen 🙄

Enyhülhet ez a kamaszkor elmúltával? Vagy van rá vmi gyógymód? Mondjuk hormonkészítményt nem bánom ha nem szed...

Kisebb korában szinte semmi nem volt és a bőre is más típusú volt.

Lábát hónalját megoldjuk, de pl a derekát is állandóan szőrtelenítenie kell majd? Szemérem szőrzete is több, sötétebb az átlagnál..

2023. nov. 15. 08:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
23%
Minden ostoba troll lehetoseget ad a psziches frusztracioink felszabaditasara. :))
2023. nov. 15. 19:38
 12/19 anonim ***** válasza:
69%

10.

Ne kezdd! :D

Ez nem projektálás. Tapasztalat.

2023. nov. 15. 20:39
 13/19 anonim ***** válasza:
17%
Bántás nélkül is lehet ellenvéleményezni. Aki rendben van önmagával, annak ez megy is. Aki nincs rendben, az projektál, frusztráltkodik.
2023. nov. 15. 22:17
 14/19 A kérdező kommentje:

Nem volt időm netezni, most van. Nem jelentettem senki kommentjét, nem is tudom hogy kell, majd utánanézek.

Arra voltam kíváncsi hogy átmeneti állapot lehet - e, amíg tombolnak a hormonok. Tapasztalat érdekelt. De igazából ha belegondolok, nem arról van szó, hogy erősebb vastagabb férfias szőrzet, csak a típusa miatt nagyon sötét. Haja is nagyon vastag, sok, majdnem fekete.

Meg fogom kérdezni a háziorvost esetleg beutalja-e endokrinológiára. Mondjuk látta a hátát nemrég mikor gerincét nézte, és nem tette szóvá.

Köszönöm a normális válaszokat.

2023. nov. 16. 07:46
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Háziorvos, endokrinológia beutaló, ott már tudják, mit nézzenek.

Mindenképp vizsgáltasd ki!

2023. nov. 17. 13:19
 16/19 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem ez nagyon is szexis, nem kell abba a betegsegbe esni majd, amibe sok lany van, hogy fel a szortol. Egyebkent pajzsmirigy-tultermelesre lehet gyanakodni, viszobt majd akkor ha 20 eves korra nem enyhul. Addig meg hormontermelesi egyensuly nem allt be, ennyi. Egyedi szepseg.
2023. nov. 17. 19:24
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Igen!
2023. nov. 17. 19:39
 18/19 anonim ***** válasza:
83%
Nekem is hasonló volt, szőrösebb vagyok mint kellene. Voltunk vizsgálaton, nagy problémát nem találtak, egy értékem volt picivel több, arra kaptam gyógyszert, de lényegében, vagyis szőr tekintetében semmi sem változott. L.
2023. nov. 22. 08:05
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez van.Orvosilag mindent rendben találtak,így ahol zavar,szőrtelenítenem kell
ápr. 22. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!