14 éves lányom durván szőrösödik, szokatlan helyeken. Megszűnhet ennek egy része legalább, a kamaszkor elmúltával?
Ami durva, az hogy hátul a dereka, hasa a köldökéig, a két melle között is van erősebb szőrnövekedés meg a mellbimbó körül, az tudom, sokaknak van. Meg persze a lába is nagyon szőrös és a hónalja. Ami a legrosszabb hogy nagyon fekete, legtöbb helyen vastag is. A bőre meg hófehér, hogy még feltűnőbb legyen 🙄
Enyhülhet ez a kamaszkor elmúltával? Vagy van rá vmi gyógymód? Mondjuk hormonkészítményt nem bánom ha nem szed...
Kisebb korában szinte semmi nem volt és a bőre is más típusú volt.
Lábát hónalját megoldjuk, de pl a derekát is állandóan szőrtelenítenie kell majd? Szemérem szőrzete is több, sötétebb az átlagnál..
10.
Ne kezdd! :D
Ez nem projektálás. Tapasztalat.
Nem volt időm netezni, most van. Nem jelentettem senki kommentjét, nem is tudom hogy kell, majd utánanézek.
Arra voltam kíváncsi hogy átmeneti állapot lehet - e, amíg tombolnak a hormonok. Tapasztalat érdekelt. De igazából ha belegondolok, nem arról van szó, hogy erősebb vastagabb férfias szőrzet, csak a típusa miatt nagyon sötét. Haja is nagyon vastag, sok, majdnem fekete.
Meg fogom kérdezni a háziorvost esetleg beutalja-e endokrinológiára. Mondjuk látta a hátát nemrég mikor gerincét nézte, és nem tette szóvá.
Köszönöm a normális válaszokat.
Háziorvos, endokrinológia beutaló, ott már tudják, mit nézzenek.
Mindenképp vizsgáltasd ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!