14 éves lányom durván szőrösödik, szokatlan helyeken. Megszűnhet ennek egy része legalább, a kamaszkor elmúltával?
Ami durva, az hogy hátul a dereka, hasa a köldökéig, a két melle között is van erősebb szőrnövekedés meg a mellbimbó körül, az tudom, sokaknak van. Meg persze a lába is nagyon szőrös és a hónalja. Ami a legrosszabb hogy nagyon fekete, legtöbb helyen vastag is. A bőre meg hófehér, hogy még feltűnőbb legyen 🙄
Enyhülhet ez a kamaszkor elmúltával? Vagy van rá vmi gyógymód? Mondjuk hormonkészítményt nem bánom ha nem szed...
Kisebb korában szinte semmi nem volt és a bőre is más típusú volt.
Lábát hónalját megoldjuk, de pl a derekát is állandóan szőrtelenítenie kell majd? Szemérem szőrzete is több, sötétebb az átlagnál..
OFF: Kettes, ez milyen hozzászólás volt már?
Èrdekli a kérdezőt, hogy mit lehet tenni, aggódik a lányáért, pont azok miatt amiket te is leírtál, azért tette fel a kérdést.
Honnan tudod, minek járt utána eddig, mit nézett meg, egy kérdésből te nem tudod megállapítani, hogy milyen "eszközei" vannak még "az internetre irogatáson kívül" ?
Bororvalos perverz 😂😂😂
Igen, nekem is gyanusnak tunik a kerdese... a kommentemer bezzeg volt esze feljelenteni.
9.
Biztos az, mert reggel óta csendben van.
Gondolom nem endokrinológusos és labor válaszokat várt. :D
(Ha én lennék az aggódó szülő, már megköszöntem volna a válaszokat és hívtam volna a gyerekorvost beutalóért.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!