Milyen fogamzásgátló módszert ajánlanátok 19 éves lánynak?
Figyelt kérdés
Gyógyszert nem szedhetek kombináltat aurás migrén miatt, ösztrogénmentestől pedig 0-24 szorongtam és pánikrohamaim lettek.2022. okt. 25. 19:58
21/30 NTBS válasza:
Óvszer, megszakítás (de az rizikós) esetleg spirál.
22/30 anonim válasza:
És? Én 6,5 éve élek együtt a párommal, mégis óvszerrel védekezünk, mert nem szedhetek hormonális készítményt.
23/30 anonim válasza:
19-es, a pharmatexet ne ajánlgassuk már, az kb olyan, mint halottnak a csók.
24/30 anonim válasza:
23: tapasztalatból ajánlom. Normálisan kell használni és nincs gond. Ha szar lenne nem lenne forgalomban te agyas. Ha valaki lusta elolvasni egy használati utasítást és össze vissza használja tény hogy rizikós….
25/30 A kérdező kommentje:
A hormonmentes spirál érdekelne, de sok helyen olvasom, hogy meddőséget okozhat? Mit tanácsoltok?
2022. okt. 27. 10:06
26/30 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg Pharmatex + megszakítás? Kicsit rizikósnak tartom így 19 évesen
2022. okt. 27. 10:06
28/30 A kérdező kommentje:
Nem szedhetek sajnos hormont :( így azt sem lehet :(
2022. okt. 27. 16:08
29/30 anonim válasza:
Azt nem szeded, hanem felrakják a méhedbe. Akig szívódik fel, lokálisan hat. Tök más, mint egy tabletta...
30/30 anonim válasza:
Esetleg ami szóba jöhet még, az a szimptotermális módszer, ami a naptármódszernél sokkal megbízhatóbb. Vannak belőle tanfolyamok, könyvek.
Személyes tapasztalatom nincs vele, csak olvastam róla könyvet, illetve neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!