Melyik a legjobb fogamzásgátló módszer ( hormonmentes) 40 fele?
38 éves vagyok, 10 napja szültem, ha letelik a 6 hét szeretnék valamelyik fogamzásgátló módszerrel élni az óvszeren kívül, ami hormonmentes..
Melyik a legjobb , megbízhatóbb stb ?
Depo provera nem hormon mentes.
Mit takar nálad a "legjobb"? Megbízhatóságot? Vagy?
Talán a spirál (esetleg rézgyöngy, ez hasonló)
De nem mindenkinek bírja a szervezete.
(Ha a szoptatás miatt gondolkozol hormon mentesen, akkor csak progeszteron tartalmút amúgy lehetne)
Ott van még a pesszárium, de szerintem az elég macerás
Én se tudom, mi végül a guminál maradtunk. Próbáltam a hormonális spirált, de nagyon sok mellékhatás kijött rajtam. Utána a hormon mentes spirálhoz már nem volt türelmem. Hőmérőzést nem tartom elég megbízhatónak. Erről az említett depo proveráról is sok negatív dolgot hallottam.
Nincs valami sok jó alternatíva sajnos
Te azt használsz és bevált, hogy ennyire ezt ajánlod?
A 3 havonta orvoshoz járáson kívül egyéb hátrányt nem tapasztalsz?
Mert én nagyon kételkedek ebben a módszerben, jó nagy lórugásnyi hormon lehet benne, ha 3 hónapig hat. Még abba se tudod hagyni ha valami gáz van vele, hanem szenvedhetsz vagy fél évig míg teljesen ki nem ürül
Hát nemtudom, azért lehetne jobb a kínálat...na mindegy, akkor azt hiszem, ha hormonmentes nél maradok ,akkor a gumi lesz !
Tudtok ajánlani jót, úgy értem ,amit szinte nem is érezni? ...ha van olyan ..
Vagy pedig a gyógyszer...ha mégis a hormonos..
De természetesen elmegyek nőgyógyász hoz, meglátjuk ő mit ajánl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!