Milyen fogamzásgátlási módszert használtok szülés után?
Kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra, melyik vált be jobban? Melyik kényelmesebb?
Én gondolkoztam a spirálon, de nem tudom mennyire megbízható, kényelmes, illetve milyen mellékhatásokkal jár
Úgy szeretnék védekezni, hogy a lehető legkevesebb mellékhatása legyen hormonális szempontból is ("akkor ne szexelj" típusú válaszokat mellőzzük kérlek)
Nektek milyen tapasztalataitok vannak?
Hormonos spirál, de eddig nem jött be :(
Lehet, hogy visszatérek a tablettához, pedig nem akartam.
hormonmentes spiral, pharmatex huvelygyuru, ovszer-nekem ezek valtak be
viszont a legbiztosabb, ha vedekezes mellett a parod nem elvez beled egymasutan 3x, hanem egyszer sem.
Valószínűleg a hormon miatt, igen. Cisztát, gombát, elhúzódó pecsételést, megfeszülést tapasztaltam. Ennek egy része már elmúlt, idővel javult, de elég sok gond van vele összességében. Ha ezt tudom előre, nem tetettem volna fel.
A hormonmentessel állítólag kevesebb a gond. De ha alapból erős a vérzésed, akkor nem ajánlott, mert lehet, hogy mégjobban erősíti. (Nekem az, így abban nem gondolkodtam)
A 4eskommentet nem is értem. Ha védekezünk igenis élvezhet belém.
Így van befejezve az aktus.
Èn fog.gátlót szedek, de gondolkozok a spirálon.
Egyedül a pharmatex kúp és a pesszárium amire nem bíznék egy aktust sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!